Lykkeglimt #13 – ACIE
#onsdagsønskelisten - Cornichon edition..

Lykkeglimt #13

Jeg har pjækket med de lykkeglimt. Lige siden inden Cornichonen kom. Det er ironisk, for der har unægteligt været mange flere af dem siden da, end inden…. Meeen – jeg har også hænderne noget mere fulde nu, end jeg havde inden, og det er nok forklaringen;) Derfor får I dem så nu. Nogle udvalgte lykkeglimt fra de sidste par måneder <3

acie-lykkeglimt-instagram-6

[Før og efter – til venstre står jeg med det lille myr inde i maven, dagen inden jeg gik i fødsel… Til højre ligger hun dér og putter på Rigshospitalet, godt 24 timer gammel. Wauw. Det vildeste<3]

acie-lykkeglimt-instagram-1 [Og siden da har livet været fuld af ‘første gange’… Første gang i babybio. Første gang på café. Første gang alene i bil. Den slags. Livet får helt nyt perspektiv. Og tempo.]

acie-lykkeglimt-instagram-2 [Alt imens jeg nyder alle disse første gange iført mit blødeste tøj flankeret af min nye bedste ven – barnevognen.. Og engang imellem også husker at nyde det nye liv i vores nye smukke hjem. Vi elsker virkelig at være her]acie-lykkeglimt-instagram-3 [En stolt og meget nybagt mor 6 dage efter fødslen – jeg har stadig ikke fået helt styr på barselsknolden, så jeg har oftest hestehale.. Jeg prøvede ellers, i starten;) Og mit lille hjerte, 1 uge gammel og med huen omvendt på. Jeg elsker det her billede af hende]

acie-lykkeglimt-instagram-4[Rulleture med vognen til smukke lyserøde vægge, to-go-kaffe i koholderen og kurven fuld af kulhydrater. Lagkagehuset nyder godt af os;) Og et glimt fra en barselsdate med min mand. At se ham blive far har været det vildeste. Jeg elsker ham endnu højere end før]

acie-lykkeglimt-instagram-7 [En sæson på held – fra løvfaldets smukke farver og varme futter, til julekugler og en højtid støvet grøn… Jeg har sat lyskæder op i weekenden, adventskransen er lavet og dørkransen ditto.. Velkommen du søde jul<3]

acie-lykkeglimt-instagram-8[Det sødeste lille betuttede ansigt i min arm og et lille hverdagsåndehul i form af en farverig smoothiebowl mens barnet sover.. en lille luksus man før tog for givet..]acie-lykkeglimt-instagram-5[At holde i hånden med den sødeste lille hånd man aldrig vil forlade og at komme ud og lære en ny måde, at være sig selv på. Stadig mig. Bare med mit lille hjerte i vognen.]

9 kommentarer

 • Så fine billeder😍 Jeg elsker at følge med 💕🌸 Håber I får en dejlig december måned🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyh. Der hvor du skrev det med at se din mand blive far, der fik du mig. Våde øjne på et splitsekund 🙂

  http://Www.tippet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Jeg smelter, når jeg ser dem sammen. Min lille familie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like you in this denim blouse!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Thanks Rena – it fit’s a little better, now the baby’s out 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det næstsidste billede og din tekst til gav mig lige tårer i øjnene! Så sødt. Jeg venter selv mit første barn og nyder at følge med her på bloggen. Hav en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Stort tillykke Nina – jeg ville ønske jeg havde noget mindre klichéfyldt at sige til dig end at ‘det bliver det vildeste kærlighedsride for dig at blive mor’… det ved jeg godt du har hørt 1000 gange før fra 1000 andre, men bær over med mig. Ens hjerter eksploderer og er pludselig dobbelt så stort <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#onsdagsønskelisten - Cornichon edition..