#onsdagsønskelisten – ACIE
Du søde vintersol..

#onsdagsønskelisten

10012018

… Og ugens tema er sweatshirts med flæser og varme jakker;) Lidt fjollet, men mit hovede har vist sat sig fast i en (flæset) rille. Jeg drømmer om at pakke mig ind i varme og bløde outfits – tilsat lidt flæser, så det hele ikke bliver for kedeligt. Her er lidt af de sager, jeg holder øje med for tiden (… eller måske er kommet til at klikke hjem.. host host)

 1. Jakken fra Monki jeg har ravet om det meste af efteråret er kommet på 50%. Klik klik klik.
 2. Sweatshirts er det rareste i verden, og når man så lige putter en flæse på, bliver den lidt mere fin og feminin. Belejligt, når man iøvrigt har trætte øjne og fedtet hår.
 3. Varm pufferjakke fra H&M – jeg fandt den her til 200kr i min lokale butik, men står stadig til fuld pris på nettet. Hmmm.
 4. 2nd One jeans i fin grå farve med masser at strecht (… og på udsalg)
 5. Fin lavendel-farvet og trés Ganni-agtig strik for en tiendel  (.. mindre faktisk) af prisen fra Gina Tricot.
 6. Monki-jakken igen. Bare i sort. Skjorten fik lov til at vælge hvilken farve jeg skulle have, og det blev den sorte (som ser navy ud på hjemmesiden?! Det er en skør verden)
 7. Grå hue magen til min lyserøde. Verdens bedste hue.
 8. Fine ankelstøvler i ruskind – de ser ikke ud af eget her, men har spids snude og en sej lynlås bagtil:)
 9. Grå sweatshirt med indbygget skørt på udsalg i H&M – jeg har klikket den hjem og er spændt på, at den kommer. Synes den er top fin.
 10. Sweatshirt kjole/trøje i det blødeste materiale med fine flæseærmer. Jeg fandt den her på udsalg til 70kr i min lokale H&M og har levet i den siden. Eneste anke er at den er for kort til at blive brugt uden en ekstra tube-nederdel under, men ok.. Jeg lever med det;)
 11. Dejlig varm bamsefrakke fra Monki
 12. Vaaaaans – er det ikke snart varmt nok til at man kan få dem på igen!?
 13. Virkeligt pæne jeans i virkelig pæn vask og til virkelig pæn pris.

Jo. Med ugens liste, er det vist ret tydeligt, at 1. det har været lidt koldt lately og 2. nogen er på barsel og derfor tillader sig en lidt slap og blød garderobe 😉

10 kommentarer

 • Therese

  Hvilken str. har du købt den mintgrønne sweater i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er helt forelsket i den bordeaux jakke fra Monki. Desværre synes jeg selv at pasformen var helt off da jeg havde den hjemme: ærmerne var alt for store og den posede underligt på selve kroppen, så den så slet ikke oversize-lækker ud (på mig i hvert fald). Æv! Den er ellers virkelig dejlig blød og rar at have på. 😩 Har du bestilt den hjem? Og i så fald, er det så bare fordi min krop har en mærkelig form og ikke jakkens skyld? 😂
  Jeg er også ret lun på tanken om et par vans til foråret. Jeg har aldrig haft et par før, så ved du måske hvordan de er i størrelsen? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miré

  Hej Acie,
  Kan du hjælpe med hvad str du har taget den lækre grønne flæsekjole i? (Nr 10 på listen) 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej acie! Jeg har acne huen i den melerede lyserød (tror måske ikke det er den helt samme farve som den du har?) og jeg synes den giver sådan nogle mega træls rille-mærker i panden. Føler mig så kikset den første halve time efter jeg er kommer inden for pga hue-aftegninger i panden 🙂 oplever du ikke det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med lavendel strikken! Den skal næsten hjem og bo hos mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har bamsejakken fra Monki, og den er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Acie! Hvor er de fine ankelstøvler fra? :)) Kan ikke umiddelbart se noget link til dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Your picks are really great, thanks a lot!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du søde vintersol..