OOTD: klar til et blødt efterår.. – ACIE
Room makeover af børneværelset - del II..

OOTD: klar til et blødt efterår..

Puha damer – ca 2 timer efter de her billeder blev taget igår, ramte jeg en mur af snot, halsondt og hovedpine, og jeg kan godt lige love jer for, at det har holdt hårdt siden da. Det hjælper, iøvrigt ikke, at Elise er ramt af selv samme. To ynkelige damer.

“Har du frosset?” spurgte Skjorten (.. med en snert af irritation i stemmen.. I get it – det er ikke sjovt, at være reduceret til sygepasser og derudover vide, at man højst sandsynligt selv går en snottet fremtid i møde). Men nej. Det har jeg ikke. Tværtimod har jeg haft det blødt og varmt og godt i min nye teddycoat fra Ellos. 

Næ. Lur mig om det ikke er nogle babybaciller vi har raget til os i enten legeland eller til babyrytmik. Suk. Og mens jeg er dopet på alt fra panodil til næsespray, så er det værre med hende den lille. Har I mon nogen gode råd til baby-forkølelse? Udover sådan noget med masser af væske, snotsuger, højt hovedgære og en ordentlig omgang omsorg og kærlighed?

Hursom – det var egentlig et sidespor. Det skulle handle om det bløde efterår, som Ellos altså disker op med lige nu, og som der altså er – 25% på oven i hatten – heriblandt altså den teddycoat jeg har på, så snart temperaturerne tillader det. Men også de tre, som jeg har vist her nedenfor. Den første minder mig om en sag jeg købte i LA (helt skørt, considering klimaet) i mine unge dage. Hvornår lærer man, aldrig at smide noget ud? Alt bliver moderne igen. Alt. Og nu ønsker jeg mig sådan en camelcoat igen også. Tsk tsk.

Leopard // Sort // Grøn
12 kommentarer

 • Du er simpelthen så sej til at style billigt tøj så det ser top eksklusivt og lækkert ud!
  Jeg ville aldrig have kigget to gange på den frakke på hjemmesiden ellers.. synes den ser cheap ud og modellen og fotografen og stylisten, på trods af modellens umiddelbare skønhed, formår simpelthen ikke at få den til at se indbydende ud. Og så ser jeg den på dig, som er en helt anden type, og din stil og æstetik får mig pludselig til at kunne se den for mig i min egen garderobe!
  Kæmpe cadeau til dig, og tak for at løfte high street til high style 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Køb næsedouche på apoteket! Seriøst har lige opdaget det til mine egne, de hader næsedråber og spray – men den douche der virker og det går hurtigt!
  https://apopro.dk/apotekets-naesedouche-medicinsk-udstyr-50-ml-208897?dfw_tracker=39215-208897&gclid=EAIaIQobChMIn-O0st_M3QIVEVQYCh322gDbEAYYASABEgJCuvD_BwE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg skulle også lige til at skrive løg under sengen. Det giver også sådan en lækker lugt af pølsevogn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er tosset med din nye frakke <3 Og held og lykke med helbredet, har lige vaeret igennem samme tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi har også lige været det samme igennem herhjemme den seneste uge. NOT funny med en snottet mus på 7 mnd.! Den ene nat kunne hun kun sove i lodret position – så var det meget rart at have en bæresele og en vikle hun kunne være i. Og ellers måtte vi ty til panodil junior et par af nætterne da hun også fik feber..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool your look with the fur coat!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Uden pis, en skål hakkede løg under sengen.

  Læste det i kommentarsporet hos Julie Elsebeth, og vi har lige testet det på en syg 7-måneders snotmoster herhjemme de sidste tre nætter. Kunne mærkbart høre hendes vejrtrækning blive mindre besværet.

  Det stinker, men worth it!

  Og så saltvandsdråber til næsen 🙂

  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Egholm

   Ah ja – saltvandsdråber. Sådan nogle har vi også. Hun hader dem bare, den lille fis. Jeg troede kun det med løg, hjalp når de hostede? Hjælper det også på snot?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Løg virker i hvert fald på hoste! Det kan aldrig skade at prøve ved snot.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Ja, det synes jeg. Det er som om det løsner… forestiller mig det er samme mekanisme, som når man piller løg og det river i ens egen næse og den begynder at løbe.

   Sorry for dobbeltpost btw 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Uden pis: En skål hakkede løg under sengen.

  Læste det i kommentarsporet hos Julie Elsebeth, og vi har lige testet det på en syg 7-måneders snotmoster herhjemme de sidste tre dage. Kunne mærkbart høre hendes vejrtrækning blive mindre besværet.

  Det stinker, men worth it!

  Og så saltvandsdråber til næsen.

  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room makeover af børneværelset - del II..