VIDEO: Sådan laver jeg bløde blow-dry krøller med curlere.. – ACIE
Bolig før & efter: fra pulterrum til opholdsrum...

VIDEO: Sådan laver jeg bløde blow-dry krøller med curlere..

For en måneds tid siden købte jeg nogle varme curlere – ok mormor-agtigt køb, men altså.. Jagten på de perfekte bløde blowdry-krøller stopper tilsyneladende aldrig – lidt ligesom jagten på det perfekte par jeans, den perfekte hvide tee og verdens bedste mascara.. Sådan har jeg det ihvertfald;)

I er virkelig mange, der spurgte ind til dem på instagram – både hvilke jeg havde købt, men altså også hvordan jeg bruger dem og hvordan resultatet bliver.

Jeg har købt dem her – de udmærker sig ved, at de er ret store og derfor snarere giver volumen og fylde end deciderede krøller. Mere sådan en nice blowdry-effekt perfekt til hverdag. Ooog så tænkte jeg, at spørgsmålet om hvordan jeg bruger dem, var en oplagt mulighed for at få støvet Youtube-kanalen lidt af. Som altid må I SÅ gerne give et lille like og – endnu bedre – subscribe (hvis I følger med på telefonen kan I gøre det her).

Rigtig god weekend derude <3

4 kommentarer

 • Sofie

  Sikke en god og inspirerende video! 🙂 hvor lang tid tager det dig ca. at sætte curlerne i?
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Håber det er ok jeg skriver her. Lige et par spørgsmål til din IG story fra idag 🙂 Hvad er det for en tingest som Elise har spændt rundt om livet, når hun sidder i sin autostol? Hun er helt væk i den 😉 Hvor er hendes fine rosa jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for sharing your experiences!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig før & efter: fra pulterrum til opholdsrum...