Inspiration til nytårsoutfittet.. – ACIE
Glædelig jul og en lille tak..

Inspiration til nytårsoutfittet..

Åha, venner – jeg håber, at I har haft en rigtigt dejlig jul, med god mad og godt selskab. På Kysten blev julen skyllet ned med and, flæskesteg, julemedister, bedsteforældre, et tilfælde af mavesyge, gode gaver, mandelgave (jeg vaaandt!), store dele konfekt og vaniliekranse – med andre ord, en helt almindelig jul 😉

Elise fik et monstrum af en elektrisk lille Mercedes, som hun synes er lige dele spændende og farlig – selv indkasserede jeg et nyt sengetæppe, et skoskab, et badeværelsesmøbel (til 1. sal) og et sæt perleøreinge af min mand. Ingen ringe høst, må man sige.

Og nu er vi så småt ved at pakke julen væk igen – tømme træet, fjerne gaverne fra stuen, samle det nye skoskab, ondulere de sidste konfektrester og den slags, der hører mellemdagene til. Nytåret skal vi skåle ind med gode venner oppe nordpå. Perfekt setup med overnatning og en gravid bedste veninde, der har lovet at tage ungerne, hvis de vågner for tidligt (yeees!). Jeg har hørt rygter om at der kommer en kok, og at der er bestilt 144 flasker vin – skål og av.

Tilgengæld har jeg slet ikke fået skænket årets nytårsoutfit den mindste tanke før nu. Og I er også et par stykker, der har spurgt om jeg ikke vil dele lidt nytårsinspo – det kan I tro.. Jeg vakler pt mellem Stine Goya-kjolen og den sorte Blaire-sag (som jeg dog har haft på alle juledagene, sååå).

1 Stine Goya // 2. Pieces // 3. Blaire  // 4. Pieces // 5. ASOS // 6. Munthe  // 8. Munthe // 9. ASOS // 10. ASOS // 11. Mango // 12. Pieces 

6 kommentarer

 • Mie

  Hvordan er Blaire kjolen i størrelsen? Jeg er 1.67 og nok almindelig i bygning + 5 kg babysul 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Egholm

   Jeg synes den er meget normal – helt perfekt til at skjule det værste babysul 🙂 Jeg så at Rikke May (det slanke menneske) også har den og så glimrende ud, så jeg vil vove at påstå, at den klær de fleste former.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 5’eren er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvordan er Blaire kjolen i str.? Er nok selve samme str. som dig og lidt bredskuldret, så er i tvivl om den str. 2 er for lille :/ og magter ikke alt det der sende retur når det er onlineshopping 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Egholm

   Det tror jeg ikke – jeg synes den er super 🙂 Den passer mig perfekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like the picks you are sharing!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul og en lille tak..