Weekendshopping à la januar… – ACIE
Weekendtid og weekendplaner..

Weekendshopping à la januar…

Efter en lille pause har jeg igen fået fyldt lidt på ønskesedlen. Lidt blød strik, lidt jeans, lidt flæseskjole, lidt hårbøjle, lidt skjorte. Meget mig, med andre ord 😉

Jeg tænkte lidt over det, for et par uger siden – det der med, at jeg egentlig synes, at det har været en proces, at finde ‘min stil’ igen post office-job. Jeg tænker, at det måske er noget I andre corporate ladies, der har været på barsel også har oplevet?

Det der med, at man har gået rimelig corporate klædt til daglig, så er gået på barsel og har levet i stretch… Sådan to ekstremer på skalaen. Og så kan det være helt svært at finde den gyldne middelvej efterfølgende. Lande et sted midt imellem corporate og stretch.

Jeg er faldet lidt mindre i stretch-fælden i denne barsel. Barsel har siden midt 2017 været mere normen end det modsatte for mig, så jeg er nok ved at finde en tilbage til en slags ‘new normal’. Men altså. Min garderobe glæder sig nu stadig nogle dage, til at alt ikke behøver at være ammevenligt. Uagtet hvor meget jeg i øvrigt nyder barselslivet;)

 1. Fin flettet hårbøjle
 2. Cashmere/uld cardi med fine knapper
 3. Lyseblå skjortekjole  – måske god til barnedåb?
 4. Oversize hvid skjorte
 5. Pumps i ruskind med fin snude
 6. Jeans og den bedste model jeg har fundet jeg har samme på i grå hér.
 7. En ulden blazer
 8. Pæne lange støvler – perfekte til strikkjoler og en blazer. de her er også go’e og tilbage i lidt flere størrelser.

4 kommentarer

 • Clara

  Hvilken størrelse har du bukserne i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha! Som altid er vores smag skræmmende identisk – jeg har allerede klikket nummer 3 hjem for et par dage siden. 😂👌🏻
  Den er godt nok også fin den cardigan! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan du ellers anbefale en blog, hvor man ser lidt corporate hverdagsoutfits? Kunne virkelig godt mangle lidt inspiration…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den hårbøjle bare fin 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendtid og weekendplaner..