Contact

Jeg elsker at få post – du kan fange mig på nedenstående mail!

hello@acie.dk

For alt der er relateret til samarbejder, skal du have fat i min agent, Natasja – hun er virkelig sød, og virkelig meget hurtigere til at svare end jeg er. Hende kan du nå på:

Natasja@represented.dk

5-hurtige-fra-agurkelivet0-1

5 kommentarer

  • Ja hvordan kan man blive fri for at få dine mails, jeg har ikke bedt om det og jeg har skrevet til dig, at det må stoppe.

 • Hej, skriver til dig angående tæppet i mellem gangen.Er helt vildt med det! Har været inde på modnings hjemmeside, hvor der er et tæppe som ligner det, men det på hjemmesiden er grå, hvor dit tæppe ser anderledes ud i farven. På forhånd tak👍🏻

 • Halløj. Super SUPER fed blog! Jeg synes ikke jeg kan finde din tictail – kan det passe du ikke har en shop oprettet?

 • Hej Christine.
  Skriver til dig, for at høre om du kunne have interesse i at støtte en lidt anderledes sag.

  Det drejer sig om en skleroseramt pige og hendes lille datter Emma, på snart tre år. De kæmper i hverdagen en brav kamp mod sygdommen – det er nogle hårde tider med mange indlæggelser, men Emma er sej og klarer skærene med sin mor.
  Jeg er gået ind i kampen – kampen for flere sejre og oplevelser for de to. Udfordringen for mig lige pt. er at jeg vil overraske dem med dette – hvorfor delingen er svær.

  Tænkte om i kunne være villig til at tage kampen op med mig? Enten i form af støtte til indsamlingen, som både kan gøres inde under selve linket eller via mobilepay 23461501 eller også ved privat deling af linket.
  Indsamlingen varer kun ved 4 dage endnu – så krydser fingre for at målet kan nås.

  På forhånd tak fordi du/i gad læse med 🙂
  https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/kampen_for_sejre_og_oplevelser/

  Mvh Christina Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *