Jeg hedder Christine, her på bloggen serverer jeg små glimt fra min virkelighed – tidligere har jeg været en career girl og #bossbefore30, men lige nu er jeg på barsel og nybagt mor til Elise. Jeg er 31 og gift med Mads – siden 2017 har vi boet i vores drømmehus i Rungsted nord for København, men indtil da boede vi på Østerbro.

Jeg rejser, bager, hygger, deler opskrifter, mor-moments, indretningstips, bryllupsglimt, husliv, retail cravings, babyglimt og drømmer, sammen med jer. Velkommen til mit lille #wifestyle-univers ♥

KONTAKT:

Vil I i kontakt med mig, så kan jeg nås på hello@acie.dk – skriver I med henblik på et samarbejde, så må I meget gerne skrive direkte til min agent Natasja. Hun er virkelig rar og kan nås på natasja@represented.dk 🙂

blondekjole-og-ny-favorit-sweater3

BLOGGEN & BLOGGERS DELIGHT
Jeg samarbejder med Bloggers Delight, der administrerer annoncer. Bloggers Delight har ingen inflydelse på, kontrol over eller ansvar for hvad jeg skriver på min blog og alt inhold er derfor 100% uafhængigt. Jeg ejer alt indhold samt mit domæne www.acie.dk.

—ooo—

GAVER OG SAMARBEJDER
Med mindre et indlæg er tydeligt markeret med ‘i samarbejde med, reklame, annonce el. sponsoreret’, bliver jeg ikke kompenseret af nogle af de brands, jeg nævner. Af hensyn til mit job i skønhedsbranchen dækker jeg ikke beauty.

Skriv en mail til hello@acie.dk hvis du skal bruge min post- og/eller budadresse til en PR-udsendelse.

—ooo—