Jeg hedder Christine, her på bloggen serverer jeg små glimt fra min virkelighed – tidligere har jeg været en career girl og #bossbefore30, men siden jeg blev mor for første gang i 2017, har jeg skiftet karrieren ud med livet som blogger, forfatter og meget andet.

Jeg er 33 og gift med Mads – siden 2017 har vi boet i vores drømmehus i Rungsted nord for København, men indtil da boede vi på Østerbro.

Hér på domænet snakker vi morliv, karriereambitioner, shopping, bolig, indretning, rejser, økonomi og hvad der ellers optager damer som os♥

Jeg driver min blog kommercielt, men sætter stor ære i at vælge de helt rigtige partnerskaber. I 2019 er jeg stolt ambassadør for de følgende brands:

♥ GRAM

♥ Lidl Lupilu

♥ Rosendahl

♥ Philips Hue

♥ Smiledesigns

Derudover samarbejder jeg løbende med Moët, Matas, Mofibo, C-More, Jotex m.fl.

 

KONTAKT:

Vil I i kontakt med mig, så kan jeg nås på hello@acie.dk – skriver I med henblik på et samarbejde, så må I meget gerne skrive direkte til min agent Natasja. Hun er virkelig rar og kan nås på natasja@represented.dk 🙂

blondekjole-og-ny-favorit-sweater3

BLOGGEN & BLOGGERS DELIGHT
Jeg samarbejder med Bloggers Delight, der administrerer annoncer. Bloggers Delight har ingen inflydelse på, kontrol over eller ansvar for hvad jeg skriver på min blog og alt inhold er derfor 100% uafhængigt. Jeg ejer alt indhold samt mit domæne www.acie.dk.

—ooo—

GAVER OG SAMARBEJDER
Med mindre et indlæg er tydeligt markeret med ‘i samarbejde med, reklame, annonce el. sponsoreret’, bliver jeg ikke kompenseret af nogle af de brands, jeg nævner.

Skriv en mail til hello@acie.dk hvis du skal bruge min post- og/eller budadresse til en PR-udsendelse.

—ooo—