1. januar - Acie

1. januar

1. januar
1. januar
1. januar
Jeg sidder netop nu og kaster rester indenbords fra nytårsmiddagen igår. Mhmm. Najs. Dagen i dag har Boflingen og mig brugt til at sumpe. I bedste 1. januar-stil. Væltede ud af sengen kl 12.30 og gik en tur for at få noget luft og lys. Derefter blev det til en pizza foran IceAge3 under dynen i sofaen. Eller så meget vi nu nåede før vi faldt i søvn og tog 3 timer på langs. Tjek. Nu stener vi StarWars. 1. januar er nu slet ikke så dum altså.

3 kommentarer

  • Haha – thx.. Det er meget autentisk og uplaneret – et snapshot omkring 3 sekunder før jeg gik omkuld og Boflingen gik til angreb med kameraet, fordi jeg lå dér og var en strandet hval.. Og hvad gør man så!? Gemmer sig og laver japaneren.. og falder så i søvn.. instentant.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top