Du læser nu
Nytårsaften

Nytårsaften

 

Nytårsaften
Nytårsaften

 

Nytårsaften

Mig og Boflingen hoppede ind i det nye år i Gamla Stan hos min ven Oskar, som jeg mødte i USA. Yiippiie. Det var godt at se Oskar, som har boet i Tyskland de sidste 6mdr, og det var en god fest – 12slaget blev først fejret på Skepsbron og derefter på tagterrassen på Stortorget. Resten af aftenen dansede vi i gamle skumle kælderlokaler i huset fra 1600-tallet. Stenkælderene er et kompliceret system af gange, trapper og huler med lavt til loftet og et fantastisk sted at holde en fest – så vi havde det sjovt. Yiipppiieee!! Desværre fik jeg dog ikke rigtigt hapset et ordentligt billede af outfittet, men princippet var meget som outfit1;)

Idag har vi været lidt trætte. Og er netop vågnet fra en lur. Ah.

Welcome 2010 – last night was a good night! Yippie.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top