Acie Laxholm

Acie Laxholm
Jeg glæder mig personligt til den dag, blogging blir stort nok til at jeg kan få glæden af at se fx Helmuth eller Ingrid drøne henover skærmen iført mikroskopiske pallietbesatte gevandter i en lille frisk samba. Eller kanariegule marengskjoler i en bette vals. 1, 2, 3 og 4. Gnæk. Indtil videre må jeg i midlertid nøjes med ElinKling-bassen, når svensk “Vild Med Dans” sætter igang på fredag på kanal4. Og tro mig- jeg vil sidde klar med point-skiltene hjemme i sofaen som en anden Anne Laxholm;)

A Swedish fashionblogger on “Dancing With The Stars” – I’m equally amused and excited. G.i.g.g.l.e.s.

8 kommentarer

  • Hahaha.. det ville IKKE være et kønt syn for mit vedkommende, så krydser og be’r for at det ikke bliver en realitet!!!

  • … Hellow Miss Signe:) Og thx! Men det vidste jeg faktisk godt, for jeg kan nemmerlig spille klaver (jowjow – den er god nok).. Så mine tællerier var ikke lige møntede på vals og tjente nok mere et illustrativt eksempel i en gang mundlort end noget andet. Så lærte du det;oP

  • Hej Acie,
    Nice blog og alting, meeen når man snakker vald er taktarten 3/4 og man tæller derfor 1,2,3,1,2,3 og 4 må faktisk slet ikke være med.. (; Så lærte du det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top