Du læser nu
Acie Laxholm

Acie Laxholm

Acie Laxholm
Jeg glæder mig personligt til den dag, blogging blir stort nok til at jeg kan få glæden af at se fx Helmuth eller Ingrid drøne henover skærmen iført mikroskopiske pallietbesatte gevandter i en lille frisk samba. Eller kanariegule marengskjoler i en bette vals. 1, 2, 3 og 4. Gnæk. Indtil videre må jeg i midlertid nøjes med ElinKling-bassen, når svensk “Vild Med Dans” sætter igang på fredag på kanal4. Og tro mig- jeg vil sidde klar med point-skiltene hjemme i sofaen som en anden Anne Laxholm;)

A Swedish fashionblogger on “Dancing With The Stars” – I’m equally amused and excited. G.i.g.g.l.e.s.

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top