Du læser nu
Brrr

Brrr

Brrr 

.. det er -13 grader i Stockholm og byen er dækket af sne og is.. Over det hele.. Og mig og Boflingen går lidt og piver i kulden, fordi vi absolut ikke er vant til den her slags klima. AD! Så det er altså ikke lige sandalvejr heroppe. Men Maria er lun på de her Camilla Skovgaard-basser i den nude version (der vist nok kommer til sommer?!), mens jeg nu hellere ville have dem i den sorte. Og de er endda på udsalg. Find dem her!

Selv holder jeg mig i skindet for (i modsætning til Maria), så har jeg forelsket mig lidt i nogle Vagabond-basser. Og så har jeg jo også Acne Estradaerne stående og vente. Så ikke i denne omgang:)

These Camilla Skovgaard sandals are on sale.. And pretty cool..

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top