Du læser nu
10 point

10 point

 Kommentarer (6)
  • […] For et par måneder siden funderede jeg lidt over om VILA monstro havde brug for et sponsorbarn i Sverige… Much to my suprise – they did!! Eller… Ikke helt – men jeg har da fået lov til at være en del af familien, så en eller anden slags VILA-barn bilder jeg mig da ind, at jeg nu er:) Den kommende tid kan I derfor finde lidt rablerier fra mig på den splintrende nye VILA-blog, og jeg håber, at I vil følge med mig på nye eventyr med nye jobs.. Wuhuu.. Det hele er meget nyt lige nu, og det nye VILA-univers er ikke så veludviklet endnu, men det er blandt andet noget af det jeg skal være med til at bygge op.. Yes..  (men jeg fortsætter jo selvfølgelig også med at rable her på acie.dk – don’t worry). Find mit første post her!! […]

  • Jeg gør det samme… I nude, sort og grå. Oversized strik. Når jeg shopper med venner er jeg begyndt at sige til dem at de ikke må lade mig købe det.

    (Men nogen gange går jeg tilbage til butikken senere og køber det alligevel. Arrrrgh!)

  • Hvor meget kostede den ?
    og har lige lånt et par af dine hamle “dagens”-billeder til et indlæg, håber at det er okay (: ? der er selvfølgelig linket og det hele 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top