Du læser nu
Dagens Store Fristelse

Dagens Store Fristelse

Dagens Store Fristelse

Nogle gange kan det altså godt betale sig, at være mådeholden med Dankortet under udsalget, hvis nu man alligevel ikke er helt head-over-heels. Acne-love. Det lærte jeg idag, da jeg faldt over de her – til halv pris og i min størrelse – og der stadig var plads i budgettet. Win! Jeg er helt utroligt heldig med det der Acne for tiden;)

Dagens Store Fristelse

Jeg lavede den her collage en gang i sommers og jeg glæder mig stadig til foåret banker på døren (omend det har lange udsigter), så jeg kan hoppe i noget a la det her:) Også gerne parret med min nye blazer med de skarpe skuldre måske. Jeg tror de ville være fine til:) Men ja – især til flats. Det blir godt!

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top