Dagens Store Fristelse - Acie

Dagens Store Fristelse

Dagens Store Fristelse

Nogle gange kan det altså godt betale sig, at være mådeholden med Dankortet under udsalget, hvis nu man alligevel ikke er helt head-over-heels. Acne-love. Det lærte jeg idag, da jeg faldt over de her – til halv pris og i min størrelse – og der stadig var plads i budgettet. Win! Jeg er helt utroligt heldig med det der Acne for tiden;)

Dagens Store Fristelse

Jeg lavede den her collage en gang i sommers og jeg glæder mig stadig til foåret banker på døren (omend det har lange udsigter), så jeg kan hoppe i noget a la det her:) Også gerne parret med min nye blazer med de skarpe skuldre måske. Jeg tror de ville være fine til:) Men ja – især til flats. Det blir godt!

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top