Du læser nu
Duperet

Duperet

Duperet
StyleScrapbook

… ellere.. draperet vel nærmere.. det rimer bare.. flere har allerede snakket lidt om den her nederdel fra Vero Moda, men synes Andy bær den så fint, at jeg ikke kunne lade være med også lige at nævne den.. Draperinger på budget er jo noget vi kan lide! Men som Maria bemærker, så er det nu synd, at den kun fåes i sort og petroleum istedet for nogle mere forårsagtige farver. Den koster 199,- og fåes her!

Loving this draped skirt from Vero Moda

 Kommentarer (16)
 • så lidt ;o)
  vil dog mene at den er lidt lille i det og det derfor er bedst at prøve den inden man køber… jeg måtte i hvert fald en str. op… og tror ikke KUN det er pga julen ;o) selvom det nok ikke har hjulpet på taljen :o/

 • Bestilte min i sort over VM i går formiddags og den kom hjem for nogle timer siden, den er super fin! Tror jeg vil prøve at smutte forbi en VM butik i morgen, for at se om de har den i petroleum 🙂

 • Bestilte min i sort over VM i går formiddags og den kom hjem for nogle timer siden, den er super fin! Tror jeg vil prøve at smutte forbi en VM butik i morgen, for at se om de har den i petroleum 🙂

 • Jeg har haft den et to måneders tid nu, og har haft den på en del gange 🙂
  Desværre er “lagene” ikke rigtig syet fast til nederdelen, så lagene glider op, hvilket er super irriterende. Men det kan jo klares med en nål og tråd 😉

 • Ahr, jeg var træt og havde bachelorøjne. Er nærmest blind, nu.

  Line – du er en knag. Jeg skal så meget i VM i morgen!

 • Serviceinfo: den er på udsalg til en hund på strøget i den nye store biks i 4 etager ;o) købte begge farver igår og elsker den

 • AS: link og pris var der fra starten – fattede heller ikke hvorfor du spurgte, men tænkte at det nok bare var sent;)
  Christina: trist:(
  Fashionislands: jeps – jakken er fra Zara.

 • Ejj hvor er den bare pæn på hende. Desværre blev jeg snydt da jeg prøvede den… Min størrelse 38 er åbenbart alt for bred til dén form. 🙁

 • Ellers kan en hvid t-shirt jo, som hende Andy viser, glimrende bruges.

  (iøvrigt – har du lige skrevet pris og link, eller har det hele tiden været der? Hvis ja, så skal jeg vist have tjekket mine øjne.)

 • Hmm… Pudder og petroleum bliver for spraglet til autistbarnet her.. Måske med sort eller grå.. Men ahr.. Petroleum passer bare ikke rigtigt i min garderobe. Selvom den er fin. Den koster 199,95 og fåes på onlineshoppen (linket) if ever:)

 • Petroleum er da heller ikke helt skidt. Du kan sagtens gøre den forårsagtig ved at bruge den sammen med noget af alt det pudderfarvede du ligger inde med. Hvad koster lækkerheden?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top