Du læser nu
Denimlove

Denimlove

Denimlove

via Trendycrew

Åååh… De af jer, der ha læst et af mine nyeste Sirene-posts vil vide, at mit absolut yndlings-item i min garderobe er min denimskjorte. Jeg elsker elsker elsker elsker den. Og den er mit bedste køb ever. Kastede $30 efter den på et outlet i North Carollina et par dage inden jeg skulle hjem, og der var vist nok nogle svenske drenge, der syntes at det var jordens mest åndende køb. En herre skjorte i denim – pfff! Men jeg er ret sikker på, at de er blevet klogere siden da. Og måske endda nok også selv render rundt i denimskjorter og er svenske på den svenske måde.

Nå.. Point being – det her denimskjorte-outfit går lige i hjertet på mig. Må testes snarest (… hvilket bliver på den anden side af de her latterlige minusgrader… brrr).

My dearest possesion is my denimshirt. Love love love.

 Kommentarer (6)
  • Jeg ELSKER også min denimskjorte! Jeg kunne dog godt bruge lidt variation, og har lige opdaget at h&m har en super fin en til sølle 99 kr! Den er selvfølgelig fra divided og en herremodel, but I am sure that it is gonna work!..:-) Bare lige et lille tip hvis der er andre der kunne trænge til endnu en denimskjorte..

  • Årrrh det ser fedt ud. Og rart! ..
    Sommer må godt snart komme igen. Tænkt at mine ben engang bliver brune igen. De er efterhånden så hvide, at man tænker at det er umuligt for dem at være andet.

  • Har lige hapset en på Acnes udsalg sammen med Jasmine. Dine denimskjorteoutfits ser altid så cool ud 🙂

  • Syntes altså at det er så hyggeligt, at du lægger flere oplæg op i løbet af dagen! Smutter gerne forbi en 3-4 gange i løbet af dagen for lige at se om du nu har lagt lidt nyt op 😉

  • Det ser ogsaa virkelig laekkert ud.. Jeg skal ogsaa have mig saadan en.. og ogsaa et par denim shorts til sommer, naaede aldrig at faa et par foer butikkerne var rippet…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top