Du læser nu
Kuldedansen

Kuldedansen

Kuldedansen

Det er absurd koldt heroppe og lige nu melder temometret -17 grader.. Brrr.. Jeg har efterhånden vinket farvel til enhver forhåbning om at se fash ud – det her er ren overlevelse.. Og fatter virkelig ikke hvordan de der andre Stockholmsduller gør det. Altså. Hvordan kan man trippe rundt i høje hæle og en bette uldjakke, når ens snot fryser til isklumper i næsen. Det er jo retarderet!! Så ja – jeg har ikke noget spændende på, men tilgengæld kan I få en lille dans.. Man skal jo holde varmen på én eller anden måde;)

It’s sooo cold here and I’ve stopped caring abt looking fash. Pure survival. Wrap me up. NOW!

 Kommentarer (14)
 • Acne butikken ligger på Gammel Mønt, lige ved siden af Tiger of Sweden.
  Men desværre, ifølge ekspedienten var det det sidste par. Fik dem til 648kr. De var ellers kun sat ned med 40% men der var sprunget en syning, så jeg fik dem pruttet lidt ned 🙂

 • Louise – Hvor er du heldig!! Var der nogen i str. 38? Hvad gav du for dem? Og hvor lægger Acne-butikken? 🙂

 • jeg synes bukserne klæder dig godt! men uggs klæder ingen, haha. men det vidste du vel godt i forvejen. 🙂

 • jeg synes bukserne klæder dig godt! men uggs klæder ingen, haha. men det vidste du vel godt i forvejen. 🙂

 • Sad og var totalt jaloux over dit køb igår, men så smuttede jeg ned i Acne butikken efter arbejde og gæt hvad jeg fandt? 😀 Jeg skal dog lige høre dig, hvilken vej vender du bukserne? Umiddelbart er det vist meningen at lynlåsen skal sidde foran, men synes det er federe den anden vej rundt, og klart mere behageligt… er det kun mig?

 • jeg synes det ser godt ud!
  hvor er dit halstørklæde fra, og hvordan laver du de der gifs/videoer?

 • Fy for fa’en!! Håber godt nok det bliver lidt varmere, eftersom jeg skal derover om en uges tid.. Fik du nogensinde lavet en lille guide over Stockholm?? Vil ihvert fald meget gerne hører hvad der skal ses og hvor de feder butikker er?

  Du har en skøn blog, tak for god underholdning!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top