Du læser nu
Pimped boots, vol II

Pimped boots, vol II

Pimped boots, vol II
Sidst da mig og Lotte var på julevisit hos Mia, blev jeg ret vild med nogle af de bootstraps hun havde liggende. Hun har netop skrevet at de kommer i butik i slutningen af januar og kommer til at koste 299,-. Not bad. Jeg tror jeg må ud og investere i parret med kæderne, for det er altså virkelig fint synes jeg. Og jeg er jo blevet ret glad for de der pimped Zara-boots.

More bootstraps from Friis&Co – think I’ll have to get the chained ones.

 Kommentarer (4)
  • Hi Acie

    Fab blog. Tnx 🙂 Ville egentlige høre dig, om du ved om de lækre Zara boots stadig er til at opstøve?? Alt bliver jo rippet er den kære upinte Zara i Århus på no time.

    Kh Christina

  • hej acie.
    ved ik lige hvor jeg ellers skulle skrive det 🙂 men jeg har linket til din blog efter som jeg læser din blog dagligt 🙂 du er velkommen til at tage et kig på min blog hvis du har lyst 🙂 hehe.

    kan du have en god dag. ANHOLM

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top