Du læser nu
REaDy!?

REaDy!?

REaDy!?
Jeg har aldrig ejet noget rødt før… Den her kjole fra H&Ms Garden Collection (rammer butikkerne i marts), er dog et godt sted at starte tænker jeg. Parret med en filthy tan og en drink i hånden, skulle man da være veludrustet til sommerens fester.. Resten af kollektionen er jeg ikke specielt pjattet med (.. ikke engang de nude styles de har kastet ind.. det plejer jo ellers at være mit soft spot..) – for hippie og flowerpower-agtigt til mig:(

I’ve never had a red dress (or anything else red for that matter), but I’m thinking that this one from the H&M Garden collection could be a good way to start

 Kommentarer (11)
 • det har jeg sku respekt for!

  men ang. den dér røde farve. det er altså virkelig en farve jeg har svært ved. designet skal være virkelig lækkert før jeg køber noget rødt.
  og jeg har få ting i rød, som jeg aldrig bruger. hmm..
  – men jo, med en tan er det nok lækkert!

  xno3.blogspot.com

 • hej Kiva,

  Nej, mit navn er (hvis jeg selv skal sige det) ret pænt – jeg var ganske heldig dengang det blev besluttet. Men som jeg tidligere har forklaret det, så er det fordi jeg snart har spenderet 6 år med at halse verden rundt for at få den bedst mulige uddannelse – og når jeg en dag skal ud og søge et job, har jeg ikke lyst til at min kommende arbejdsgiver kan google mit (rigtige) navn og få 800sider op om at jeg elsker sko og bruger for mange penge i H&M. Det er totalt unødvendigt og ville være at spolere tingene for mig selv. Så det er ikke fordi I ikke må vide det, det er bare fordi jeg ikke vil fanges i en google-søgning. Heldigvis er de fleste af jer rigtigt gode til at respektere det, men engang imellem er der en eller anden klapspasser, der ikke kan det, og det kan virkelig ødelægge hele min dag og fratage mig lysten til at blogge noget somhelst. Det her er en fritids-beskæftigelse og den dag min fritidshobby ødelægger noget for mit “virkelige” liv, så er det slut – så hiver jeg stikker og lukker ned. Så ja – jeg har nogle private grænser, der går ved mit navn, mine venners navne og min familie. Og jeg appellerer til at I vil respektere det, for ellers bliver jeg nødt til at lukke ned.

  Acie

  PS – og jeg ved self godt, at det er svært ikke at være nysgerrig og det er fint. Men trøst jer med at jeg har et helt almindeligt danskt navn og at det ikke er for at være hemmelighedsfuld (overfor jer) at jeg har valgt at holde det for mig selv, for the time being.

 • hej acie, omkring dit navn tænkte jeg:
  er grunden til vi ikke må vide det fordi det er et “grimt” navn
  – som du er flov over?
  eller bare for at skabe en smule privat liv? 🙂

 • den kjole er så flot! jeg synes, at H&Ms Garden Collection er fab – men jeg elsker så også blomster og hippie-ting, når det er sommmer 😀

 • Heldigt for mig, at jeg er temmelig meget til flowerpower/sommerhus-look. Er selv mest til den jakke der matcher den røde kjole dog, men synes nu altså også, at der er nogle fine shorts og bluser imellem.

 • Hmm, så vidt jeg husker købte du da et par røde wedges i H&M for noget tid siden? Husker jeg forkert eller prøver du bare at snyde os? 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top