Du læser nu
Acie Uhrskov

Acie Uhrskov

Acie Uhrskov

Som tidligere indikeret, så er jeg lidt af en ski-nørd.. Så derfor prøver jeg også at se det positive i den her forbistrede kulde og minder mig selvom, at det er godt, for så er der massere af sne, når jeg om et par uger, sætter kursen mod Åre med nogle venner for at stå på ski på den svenske måde. Jeg glæder mig og hvis jeg ku’, så skulle jeg gerne gå ud og investere i et helt nyt skisæt – jeg synes det her fra Stadium er ret fint på den budget-agtige måde – jakke og bukser koster 699,- hver. Pretty cheap! Så snart jeg rammer de højere luftlag slipper jeg alt og bliver Acie på den loose måde. Ingen stramme skisæt, ingen make-up og ingen bekymringer – det er filosofien! Og så må mine bukser gerne være lidt baggy og spraglede (.. så er der nemlig ingen der opdager at man har hue-hår og 4 dage gammel mascara).

Acie Uhrskov
Derudover synes jeg det er vigtigt med fine accessories – Topshop har faktisk lanceret en hel underkollektion med skigrej, der hedder SNO, og dér er der gode fund at gøre. Bla er det viste skiundertøj (nude og gråt – super cute) derfra. Huen er også fra Topshop, mens gogglesne er en gammel a-frame model fra Oakley, som jeg elsker – for jeg har dem nemlig selv;) Og mine har endda regnbueglas, fordi jeg er så popsy – it’s love! Og lufferne fra Peak står altså højt på min ønskeseddel – jeg har erfaret at luffer/handsker er bedst med en håndflade-forstærkning i læder, for ellers bliver de flænset op så snart man har kastet skiene på skulderen bare en enkelt gang.. Ahh – Åre, det blir godt!

Wouldn’t mind getting myself this gear before going to Åre for a few days of fun with friends.. Yippiiee.

 Kommentarer (14)
 • Fie – måske det allerede er udsolgt så?

  Lika – jeg bruger faktisk kun hue for at skjule mit hjelm-hår, når jeg tager hjelmen af, så er ikke så skarp til det med huer desværre.

  Mathilde – uh cool. Dem vil jeg se nærmere på.

 • Jeg kan anbefale disse luffer fra The North Face, de var virkelig fantastiske den ene dag af min skitur i julen de holdt, mistede den ene efter frokosten på første dag, SÅ typisk mig 🙂

  https://www.outdoorkit.co.uk/product.php?product_id=4745 (og hvis du skal miste en må det gerne være en hvid venstre hånd :D)

  Jeg indså desuden virkelig på min skitur hvor vigtigt det er med spraglet jakke eller bukser når man er afsted en gruppe, dem med sort hue, grå jakke og sorte bukser var skisme svære at spotte på pisten!

 • Feeeeeeeedt Acie, men jeg er en board-pige, så det der lyserøde helvede er ikke helt optimalt. Det skal være skulls og ild – all the way! (det er løgn, men det ser godt ud på skrift!)
  Jeg elsker skiferie i Sverige! Bare sætningen: “Välkommen till Sälen Skidområde” gør hele turen lidt sjovere. Skidskola, skidbacken, skiduthyrning… Det er klasse, vildt barnligt, men klasse!

  Rigtig god tur 🙂
  /Anne

 • Acie, kan du anbefale en god hue (læs: ingen kolde ører, sidder godt fast men er ikke for stram om ens hovede og som varmer dejligt) at bruge på ski? Sidste år brugte jeg sådan en pilothue – men vil da gerne have et alternativ – help?

 • Haha Uhrskov, go’ overskrift…
  Awesome freestyle ski(mp hellere bruge det rette ord haha), og ja når man er på skiferie skal man altså lige vise sin “street-side-of-life” attitude, med baggy bukser, freestyle ski, og ja hvad der ellers hører til..
  Ja nu kan jeg så slet ikke på nogen måde vente til jeg selv skal afsted på ski… ;o)

 • Hej Acie,

  Kul att du gillar våra produkter.
  Jag tänkte bara tipsa om att ifall du länkar till någon eller några av våra produkter på stadium.dk kommer vi att visa upp- och länka tillbaks till ditt blogginlägg från den produktsida du länkat till.

  Vänliga hälsningar,
  David Bothzén

  E-com Manager, Stadium AB

 • Cooooooolness 😉 TAK FOR TIPPET!
  Tror lige jeg suser ind paa Topshop! Og hvor er du heldig, skiferie er perfekt. Renser ligesom alt ud af hjernen (weird sentence..). God tur!

 • Øh, nåh ja, æh, pure awesomeness, det var totalt meget det, jeg mente i virkeligheden 😉 Godt, at du lige fik rettet mig dér, ellers havde jeg aldrig opdaget, at jeg have lavet så gevaldig en typo! 🙂

 • NEJNEJNEJ Frk Zebra – man kan ikke kalde Rossignol Scratch for nuttede!! FAIL FAIL FAIL;) Scratch-basserne er pure awesomeness..

  At home in the pipe or the pow, the Rossignol Scratch Girl BC is a stylie ski built with female freeskiers in mind. But make no mistake, this ski can hang with the boys. The Scratch Girl BC boasts all the features of the legendary Scratch line, including Rossignol’s patented Weight Reduction System, lively and stable wood core, durable Rossitop cap construction, and a dynamic flex that progresses from stiff underfoot to soft at the tips and tails for a poppy, forgiving feel. But the Scratch Girl BC is designed with the female anatomy in mind and Rossignol’s F.I.T (Feminine Intuitive Technology) adjusts for a woman’s lower center of gravity and unique stance. The ski’s fat waist floats in the fluff, and its lightweight make airs a breeze.

  Bottom Line: Whether pushing it in the park or playing in the pow, the Rossignol Scratch Girl BC let’s ripper chicks show the boys what true style’s all about.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top