Du læser nu
Dagens i striber

Dagens i striber

Dagens i striber

Jeg er glad for, at jeg endte med at holde mig fra den der strivrede pallietkrabat, som florerede nærmest epidemisk for et par uger siden.. Jeg synes nemlig jeg fandt noget, der var bedre. Men stadig stribet. Og for afvekslingens skyld har jeg kastet dagens outfit på Sirene-bloggen. Find mit indlæg her!

Nu vil jeg pakke mig ind i en masse varmt tøj og nyde en gåtur rundt om Kungsholmen i solskinnet. Ahh. Feriebarnet har det godt, for tiden.

Posted my latest outfit on my Sirene blog.

 Kommentarer (4)
  • Jeg har ledt hele Århus tyndt efter den og kun fundet den i Bruuns i brun :/ kan ikk helt beslutte mig for om det kan gå, så overvejer at søge i Kbh torsdag – hvor har I fundet Jeres?

  • Acie! Du har reddet min dag. Har længe jagtet nogle navystriber, men har ikke været helt tilfreds med det, jeg har fundet (på nær en i Weekday, som forsvandt igen). Enten er det for meget tee eller for meget strik. Så maser du dig ind i mit webspace (appreciate it) og flasher Vilaen, hvorefter jeg iler sporenstregs i Vila med succes.
    Damen fortæller, at de har solgt mange, og så må jeg jo lige være oppe på beatet og fortælle, at den jo også lige har været flashet på en modeblog. Hun kendte dig dog ikke, men sagde “tak for tippet, du er bare alletiders” (minus det sidste).
    Så tak for det og god dag til dig.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top