En lille bid amazingness - Acie

En lille bid amazingness

En lille bid amazingness
Jeg har ligget og bestilt bøger og downloadet artikler til næste semester. Og det synes jeg egentlig er ret flot på sådan en ferie-fredag nat.. Pad on the back, Acie. Tak tak. Selvom det bare er nogle få ting jeg skal have klaret her i min ferie, så er det så umanerligt svært at få gjort andet end at gå lange ture, lave god mad og flade ud på sofaen. Hm. Men det er nu også helt godt fra samvittigheden det andet dér. Og jeg har da også formået at rydde op i klædeskabet, mailbunkerne, lejligheden etc. i løbet af de sidste feriedage. Godt man har en hel uge endnu;)

I’m trying to get stuff done, but I’m in complete holiday-mode.. Everything (but long walks) seems like such hassle.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top