Du læser nu
Beyond Retro

Beyond Retro

Beyond Retro
Beyond Retro
Beyond Retro

Jeg har spist brunch. I pelsvest. Som jeg fandt i Beyond Retro igår. Politisk ukorrekt som jeg er, elsker jeg vintagepels og den her basse kunne jeg ikke lade hænge. Hvis I nogensinde kommer til Stockholm, så er Beyond Retro på Drottninggatan virkelig et besøg værd. Priserne er rimelige (specielt pga kursen) og udvalget er enormt. Og så er det altså der man finder alle de der ting, som man kun troede at andre (og mere heldige) mennesker fandt i vintagebutikker.

Og hvis der er nogen der synes jeg ser lidt træt ud, så har de nok ret.. For jeg kunne ikke sove igår. Og jeg gad ikke prøve at skjule det med mascara.. Baconen jeg skulle fortære var jo nok alligevel ligeglad med at jeg lignede en død kat. Tænkte jeg. Resten af eftermiddagen vil jeg bruge på at læse, så jeg er på forkant når studierne starter igen om en uges tid. Magnificantly nørdet, men også magnificantly godt for samvittigheden.

Got this vintage fur vest at Beyond Retro – if you ever come by Stockholm you should stop by Beyond Retro. Find it on Drottninggatan.

 Kommentarer (6)
 • Vintagepels har vel aldrig været politisk ukorrekt..?

  Er glad for, at jeg ikke er den eneste, der har taget forspring på læsningen. For mit vedkommende gælder det Krig & Fred, som jeg skal have gnasket mig igennem. Gnask, gnask.

 • Sikke en fed pels – Beyond Retro er saa fed en butik. Jeg er pt. jordens mest uheldige med hensyn til vintagefund – men butikken i London kan jeg altid altid altid finde noget i. Har rendt afsted derfra med en Chanel taske fra 1963 til 53 £ og en knaldpink Prada pung til 34 £ – Call me lucky or what? 😉
  London butikken er i hvert fald ogsaa et kig hver hvis du kommer herover til London!
  Jeg elsker din blog som jeg laser dagligt (along with many many others..) ikke kun begrund af din brandlaekre stil, men ogsaa fordi jeg selv lige er flyttet langt vaek hjemme fra og elsker den maade du skriver paa. Man foler sig i hvert fald ikke alene i det store udland 🙂
  Tak for fedt toej, skoen personlighed og laekre cravings.
  Knus
  /Cathrine

 • 469, så det var et kup! Ekspedienten var også helt overrasket, da hun så det. “Oj, vilket bra pris det va på den!”. jowjow.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top