Du læser nu
Æhr.. Go’morn’.. I guess..

Æhr.. Go’morn’.. I guess..

Æhr.. Go'morn'.. I guess..
Æhr.. Go'morn'.. I guess..
… Jeg bor på 5. etage.. Det er ikke så tit, at der står fremmede mænd uden for mit vindue.. Det gjorde der så i morges. “Hej hej”. Vinke vinke. Mit beskedne palads er desværre ikke stort nok til at jeg kunne flygte ind i tilstødende gemakker, så jeg sad lidt i sofaen og følte mig som aben i bur.. Og så gik jeg.. For det blev alligevel lidt underligt. Og solen skinner jo! Nu skal jeg op og hente mit nye TV, så hvis I ikke hører fra mig de næste dage, så er det fordi jeg har travlt med at se fjernsyn. I stor-format. På den flade måde. Der er ikke grænser for meget fjernsyn jeg skal se. WUHUU!

 Kommentarer (5)
  • Haha det bringer minder frem, fra læseferien i 3.g..
    Havde lige været i bad og var hoppet i undertøjet med håndklædet om håret.. Ved ikke med dig, men jeg har altså hamrende høj musik på når jeg er alene hjemme og er i bad, og skråler da gerne med.. Så da jeg smuttede ud af badeværelset og op på mit værelse(kun iført undertøj) var det skrålende og dansende, indtil jeg kom ind på mit værelse og mødte et lidt forskrækket og måbende ansigt.. Ja mor havde lige glemt at fortælle at vi altså fik vinduespudser den dag, og ja han var da selvfølgelig nået til mit vindue i det jeg træder ind i værelset… (skal lige siges han stod udenfor) men gosh hvor var det pinligt…

  • nej hvor hyggeligt, sådan nærmest et helt Gevalia “hva byder du uventet gæster på” øjeblik….
    /karin
    fashionistaen.blogspot.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top