Forårs-Looks | Acie
Du læser nu
Forårs-Looks

Forårs-Looks

Forårs-Looks
Jeg pludrer om forår på Sirene-bloggen. Og har fundet nogle cool basis-items til en tjekket forårsgarderobe. Og et par inspirerende forårslooks frem. Så sving ind forbi. Og ja, jeg har været en tease, der har fjernet mine fund fra det her screenshot. Jeg har kun det sjov jeg selv laver. Ha. Eller. Ja. Anyways – find indlæget her!

 Kommentarer (2)
  • Tusind tak- har virkelig savnet feedback til mine Sirene-indlæg, så det er vildt rart at nogen siger noget! I magasinet kan du finde mig på en af de første sider i en lille boks. Derudover er der et stort interview med mig og CharlotteD længere inde i magasinet:)

  • Kanon indlaeg 😉
    Hvor er du i bladet? Vil jeg glaede mig til at se – har veninde der sender det express til London idag (sammen med mine andre modeblade – er obsessed..) Spaendende.
    Knus
    /Cathrine

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top