Du læser nu
Kilklack

Kilklack

Kilklack

For et par dage siden var jeg fordbi Scorett, fordi jeg lige ville tjekke de der famøse wedges ud irl. Og jeg må sige, at jeg altså blev lidt skuffet. Jeg havde en forestilling om at de har rund snude, men det har de ikke – den er sådan halvspids. Og det spiller bare ikke rigtigt synes jeg. Især ikke når de alligvel koster 1000sek. Men så igen – jeg har jo alligevel ikke ligefrem brug for flere wedges, så måske det farvede min dom. Desværre havde jeg kun min mobil med, så billedet er ikke det bedste. Men ja. Jeg blev lidt skuffet:(

Had a closer look at these Scorett wedges the other day and was a little disappointed. But I don’t really need anymore wedges, so that could’ve influenced the verdict:)

 Kommentarer (2)
  • Ejjj de er SÅ flotte! undrer mig det med den spidse snude?? er det slemt, for jeg er heller ikke vild med for spidse snuder 🙂

    Acie? – ved du forresten om det er muligt at få dem over nettet, eller i Danmark! I’m completly in love!!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top