Du læser nu
Grønne fingre

Grønne fingre

Grønne fingre

De sidste par uger har jeg haft grønne fingre. Eller. Negle ihvertfald. Mine planter dør fortsat. Jeg fandt en billig græsgrøn lak til ca. 35kr og har så hældt lidt hvid neglelak i den. Og vupti. Grønne fingre. Og jeg tror jeg synes det er meget smart det der med ikke at bruge alt for mange penge på grøn neglelak. For det er nok ikke én man kommer til at bruge op. Trods alt.

I’ve mixed a cheap green polish with a white one.. and this is the result.. cheapalicious.. 🙂

 Kommentarer (16)
 • Marie: Jep.. Blandede bare i flasken. Living on the edge, du ved;)
  Theaa: tak for fine ord igen:) Og du har ret – mine negle ligner en meget syntetisk pistACIE-is;) Neglelakken har jeg købt heroppe i Stockholm. Mit kamera er et Canon Ixus – ikke noget særligt og halvgammelt. Det synger på sidste vers, men er heldigvis i god kvalitet, så det har klaret en del:)

 • dine negle ligner sådan en italiensk pistACIE-is. 😀 haha. ej, men de er virkelig flotte. hvor køber du viva la diva-neglelak? 😀 fik engang en gaveæske fra det mærke, men tror den var købt i en lufthavn.

  ellers tusind tak for den bedste blog. (-: tjekker den dagligt, og synes det er rigtig dejligt, at du opdaterer så tit. elsker også, når du ‘bare’ poster billeder – enten af tøj eller noget natur, du selv har fotograferet. hvilket kamera bruger du egentlig? det i din iphone, eller? (:

  jeg er en stor fan. du er sej, acie. :’D

 • Blander du neglelakken i flasken? For hvis det så bliver grimt så er den jo ikke til at redde??
  Hilsen Spørge-Jørgen 😉

 • Thx Cathrine:) Nogle gange tror jeg bare, at folk glemmer at jeg er et helt almindeligt menneske – og ikke et omvandrende lager af overskud (.. jeg har også dårlige dage) og tid. Og at jeg ikke bare er en virksomhed der har til formål at imødekomme brugernes behov. Men bare helt almindelig og sådan én der også bliver nødt til at bruge et par timer på pakke en kuffert i ny og næ. Og så bliver folk sure, når man ikke lever op til de forestillinger. Og det kan godt være træls at man lige får en lort i hovedet, fordi man tillod sig at stå og pakke underdrenge i kufferten istedet for at sidde på pinden. Men så er det rart at der er jer andre – der giver en lidt slack:) I gør det det hele værd!

 • Utroligt hvordan daarlige kommentarer oedelaegger meget. Men du har heldigvis en super laekker blog med masser af super fede indlaeg, og monster fede saet!! 😉 Tak tak tak tak for det!

 • Du har været mere heldig end jeg mht at blande en fin grøn neglelak…jeg fik blandet noget der mindede om…..tja – lige ud: bræk ?! Heh…. Måske jeg skulle forsøge mig igen; kan jo se det kan lykkes :)))

 • Cille og Rose: tusind tak for jeres søde kommentarer. Det er i sandhed ord som dem, der driver værket og lysten til at blogge! God knows, at der så også er andre kommentarer, der virker modsatrettet, så overskuddet til at sige tak betyder nok mere end I er klar over.

 • Oj oj oj – rolig nu Frk Julia. Hvis du kigger ovre i twitterboksen til højre, så vil du kunne se, at jeg lige nu går og pakker. Det skrev jeg for 3 timer siden (altså ca. 20.30). Efterfølgende har jeg fået 2 rigtigt søde kommentarer og et konkret spørgsmål. Jeg render rundt med min iPhone i BHen (.. der ligger den fint og kan anvendes som iPod) og kunne derfor lige svare hurtigt og kort på spørgsmålet (9 ord in total), men tænkte, at jeg lige ville vente til jeg igen sad ved computeren med at svare ordentligt på Cille og Roses kommentarer. Jeg kunne self også bare lige have fyret et “Tak” afsted fra iPhonen. Det synes jeg bare var lidt utaknemmligt og fladt.

  Jeg er helt almindeligt menneske, og selvom jeg måske opdaterer ofte, så betyder det ikke, at jeg sidder foran computeren konstant.

  Men tak for galde… Nu vil den “ååååååååh så store blogger” lige gå ud og pakke færdig.

 • Hvad med at takke for de rigtig søde kommentarer? Eller dem glemmer man måske helt, når man er blevet ååååhh så populær en blogger? Jeg synes det er lidt trist, at du ikke engang skriver tak eller i det mindste bare at det var da så lidt!

 • det tror jeg nok, du kan have ret i, det der med at man ikke kommer til at bruge den op.. jeg er også glad for, jeg kun gav omkring 50 inkl levering på ebay for min grønne jade-lookalike 🙂

 • Hej Acie. Jeg må lige tilslutte mig Roses kommentar – det er så fantastisk og super fedt, at du opdaterer så ofte! Keep up the good work :))
  +Du skriver virkelig godt, og dine indlæg er bare altid spændende og relevante! Jeg takker for timevis af god og underholdende læsning i hvert tilfælde :))

 • Hej acie.
  Det ser godt ud med den neglelak.
  Og så vil jeg bare lige sige at jeg ELSKER at læse din blog,
  og det er rigtig dejligt du updaterer så tit. Tak skal du have 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top