Ny tee

Ny tee
Wuhu.. Mads har også sendt mig en nytårsgave. Yeah. Så nu kan mig og Lotte matche (… de af jer, der har læst interviewet i Sirene har måske opdaget at Noller1 og Noller2 troppede op til foto iført samme trøje.. Dog i forskellige farver. But still. Way to go piger). Jeg kan ret godt lide printet på den her og tror måske det er min yndlings so far. Og så synes jeg altså også lige at Mads og de andre skal have et pad on the back for at have gjort økologisk og bæredygtigt bomuld fra Tanzania så cool, at ASOS har taget dem ind i sortimentet og vil forhandle dem fra d. 18. januar. Det er ret tjekket, synes jeg.  Og et godt tegn for fremtiden! Hvis I også vil være økologiske og bæredygtige på den cool måde, så fåes t-shirten her! Thx Mads:)

I’m loving the print on this tee – and it’s made from organic cotton from Tanzania. Cool. The green way. Loves it. Get it here!

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top