Du læser nu
Pandoras Æske

Pandoras Æske

Pandoras Æske

Læderhandsker med nitter (DIY), solbriller (H&M), pung (Marc by Marc Jacobs), nøgler, iPhone, fyldepen, overstregningstusch, beanie (Urban Outfitters), kamerahylster, strikluffer med fleecefoer og lange arme (Indiska), tænkescrunchie (American Apparel – man ved aldrig hvornår man kommer til at stå og mangle sådan én!), parfume (Clean “Shower Fresh”), div. kvitteringer, svensk klippekort, dansk klippekort, USB-stick fra Pantene med pressebilleder (God knows why?!), kæmpe AQO-klistermærke og julekort fra Anywho-tøserne. Taddaa!!

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke ville lave et indlæg om indholdet i min taske. Og det kan jeg da godt. Men det er nu ikke så interessant. Omend den stakkels security fyr i Kastrup, der skulle kigge den igennem sidst jeg fløj til Sthlm mente, at det var lidt som at åbne pandoras æske. Nånåå.

Anyways – her er den. Tasken er der også flere af jer der har spugt til – det er tasken som Friis&Co lavede sammen med Anywho for at støtte hjerteforeningen. Den koster 399,- og kan fåes her – og så støtter man endda et godt formål:) Jeg er ret glad for min, fordi det er enormt praktisk med en slidstærk canvastaske som har skulderrem. Så slipper man for at gå der og dingle med tasken over armen hele tiden..

 Kommentar (1)
  • Tusind tak for du støtter os med at synliggøre Bag up the heart tasken, håber at se dig til vores legatuddeling den 25. feb på hotel Sct.Petri hvor Kronprinsessen uddeler de indsamlede midler,og der vil være kendisser, optræden mm, vi starter salg af billetter på vores kampagnesite i morgen.
    stor hilsen
    Charlotte

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top