Lidt sløret – ACIE
Grønne fingre

Lidt sløret

Lidt sløret
Men sådan er nogle dage. Lidt slørede. Og idag er sådan en dag. Og ikke kun på billedet. Nu er jeg nemlig på farten igen – de næste dage skal tilbringes i København. Anledningen er egentlig nogle møder, men jeg glæder mig mest til at se mine venner og nyde de sidste feriedage inden studierne starter igen på mandag.

A little blurry. But it fits the day. Right now I’m on my way to Copenhagen – on the gooo!

9 kommentarer

 • Tina

  Lækkert at være tilbage i Kbh 🙂
  Flyver du hjem hver gang? er det ikke dyrt? især når du
  er på su

  /Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Sophia: den er købt i sidste uge:)
  Cecilie: tror bare det er blitzen;) Er slet ikke så brun irl. Eller jo. Både mig og min storebror har altid været relativt brune (.. men slet ikke på den crazy måde – vi bliver bare let solbrændte og det bliver siddende længe), men jeg tror ikke det er noget man tænker over, når man bare ser mig. Sådan er vi vist bare født – jeg tænker kun over det, når jeg fx står ved siden af Pølli, fordi hun er en blegfis. Men tilgengæld er hun så dygtigere end mig, så hvem kommer mon længst i livet?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia Maria Odorico

  Endnu en Sophia. 🙂
  Hvor gammel er blusen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVORFOR så brun? 😀

  C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – hvor er du sød:) Tak!! Men det er nu bare et cover – jeg er slet ikke sød irl;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ihh Acie du ser bare så sød ud!

  Man får helt lyst til at være din ven, når man sådan læser bloggen hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Nadia Sophia: de er fra UGG:)
  Sophia Maria: Vila! har skrevet om den her: http://www.sirene.dk/blog/acie/dagensstriber/

  (og sikke mange Sophia’er 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sødt afslappet sæt.
  hvor er bamsestøvlerne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker blusen Acie, ææælsker den! Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne fingre