Lidt sløret - Acie

Lidt sløret

Lidt sløret
Men sådan er nogle dage. Lidt slørede. Og idag er sådan en dag. Og ikke kun på billedet. Nu er jeg nemlig på farten igen – de næste dage skal tilbringes i København. Anledningen er egentlig nogle møder, men jeg glæder mig mest til at se mine venner og nyde de sidste feriedage inden studierne starter igen på mandag.

A little blurry. But it fits the day. Right now I’m on my way to Copenhagen – on the gooo!

9 kommentarer

 • Lækkert at være tilbage i Kbh 🙂
  Flyver du hjem hver gang? er det ikke dyrt? især når du
  er på su

  /Tina

 • Sophia: den er købt i sidste uge:)
  Cecilie: tror bare det er blitzen;) Er slet ikke så brun irl. Eller jo. Både mig og min storebror har altid været relativt brune (.. men slet ikke på den crazy måde – vi bliver bare let solbrændte og det bliver siddende længe), men jeg tror ikke det er noget man tænker over, når man bare ser mig. Sådan er vi vist bare født – jeg tænker kun over det, når jeg fx står ved siden af Pølli, fordi hun er en blegfis. Men tilgengæld er hun så dygtigere end mig, så hvem kommer mon længst i livet?! 😉

 • Ihh Acie du ser bare så sød ud!

  Man får helt lyst til at være din ven, når man sådan læser bloggen hver dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top