Du læser nu
Dyb koncentration

Dyb koncentration

Dyb koncentration

… Foreviget på mit gamle værelse. Ak ja. Bemærk venligst plastikblomsterne i baggrunden. Placeret i kunstneriske vinflasker. Man var vel teenager engang;)

Nu ska Frede samles op på Benjamin.. Later!

Super concentrated in the teen crib.. Oj oj oj. Those were the days!

 Kommentarer (14)
 • Figne: De er fra H&M’s herreafdeling og købt sidste forår. De er dog ret smadrede og meget skæve efterhånden. Men de kostede så også kun 40kr!
  Isabella: thx! Og thx – men det er vist bare midterskilning. Skal dog lige vænne mig til det. På de her billeder er det vellykket, men på andre billeder ligner jeg bare en hængt kat. Ved ikke hvad det er!?

 • Helene: cool du fandt det!
  C: tak!
  Maria: den var på udsalg til 449sek:)
  Lisbeth: tusind tak:) Det var faktisk store samtale-emne ude hos Gardenia. “Okay piger – helt ærligt.. Får jeg et meget rundt hovede med midterskilning???”.. Lotte: “What – hvad snakker du om? Har du midterskilning?”.. Frede: “det der er da ikke en midterskilning!”.. Mig: “Det er det da vel nok!”.. Lotte: “nå.. jeg havde ikke lagt mærke til det.. så nææ..”. Frede: “Hallå – det er overhovedet ikke en midterskilning”.. Mig: “… Hmpf.”… Og så gik de næste 10 minutter så med at stå at diskutere om jeg bare var skæv i ansigtet eller om midterskilningen var det, og hvordan vi så fik gjort den mere lige.. Midterskilnings-dramaet. Blev det kaldt.

 • Genialt! 😀 Den havde jeg helt overset, selvom ‘knappen’ jo faktisk er rimelig stor. Jeg er nok blevet for vant til blogspot hvor det altid står nede i højre hjørne eller på den der boks der kan komme frem når man vil skrive kommentarer (:

 • Forresten Helene- det findes allerede! Når du hr klikket ind på indlæget står der “subscribe to comments” oppe til højre i sidekolonnen. Kan sende dig en mail med et screenshot hvis du ik kan finde det:)

 • Thx ladies! Blazeren en netop en Jersey-sag fra Zara:) Og tit er jeg så heldig at få flybiletten betalt, hvis jeg kommer hjem for at “arbejde” (fx Meet Your Blogger og eBay Challenge). Derudover fåes en flybillet for ca 500kr t/r hos Norwegian og ellers er jeg god til at bruge bonuspoing hos Sas (både mor, far og storebror har på en eller anden måde fået skrabet en masse sammen. Haps, dem tar jeg!). Så det er heldigvis ik så dyrt for mig:)

 • Hej,
  Er det en jersey-blazer? Det ligner det i hvert fald, men har altid syntes der var noget helt forkert ved dem – men her ser det helt vildt fint ud 😀

  http://www.blogalahelene.blogspot.com

  Btw. Kunne det tænkes at du kunne få lavet en knap ved kommentarfeltet så man kan få en mail når der kommer nye kommentarer til indlægget man har kommenteret på? (:

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top