Du læser nu
Lovely Day

Lovely Day

Lovely Day
Mine 3 favorit-modeller… Glæder mig til de kommer i butikkerne her i slut februar/start marts, for jeg mangler nye flade sandaler. De kommer alle fra Shoebiz!

Okay – sorry, at vi lige kører full frontal på nollerklub-fotos, men i det mindste prøver vi at lade være med at poste de samme. Og så er det bare hyggeligt at vise, når vi har været ude og fjolle. Jeg griner altid sammen med Lotte og Frede. Jeg tror vi har samme lidt åndede humor  og så er det bare så afslappet med de to og uden så meget pis.. Rigtige venner – WIN!
Lovely Day

Her var jeg så tæt på at grine, at jeg blev helt rød i hovedet i forsøge på at undgå at ligne en klap-mongol på billedet… Men er I klar over hvor svært det er at holde masken, når både FlotteLotte og FredeBallade, står på den anden side af kameraet og spiller fandango?!

Lovely Day

Jeg fik en Summerbird flødebolle og en latte. Haps. Jeg er (i modsætning til resten af verden.. host) en lattepige. De andre chicks drikker chai og jeg fatter det ikke!? Kanel? I januar? Næ nej – det kan I gemme til min risengrød i December tak.

Lovely Day

… Frede er typen der lige lister op beder om ekstra flødeskum.. lol.. “Ej… nu gør jeg det altså bare!”.. Haha. Alrighty Frede – u deserve it!

 Kommentarer (18)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top