Du læser nu
Mr Pieters – you had me at hello!

Mr Pieters – you had me at hello!

Mr Pieters - you had me at hello!

 

… jeg havde egentlig besluttet for lang tid siden, at jeg ville lade være.. lade være med at skrive om ham der Mr Pieters. Fordi det bare ville være så absurd forudsigeligt, hvis jeg gjorde det.. men altså if the shoe fits – og det gør den – så er man jo bare forudsigelig. Og når man sådan starter showet med en kavalkade af nude draperede kjoler, så beder man jo om, at sådan en lille gurk som mig, bliver helt blød i knæene. Så ja. Værsgo. Jeg er forudsigelig, men det er fint. For det er pænt. Bruno Pieters ss10 og alle billederne er fra Style.com.

 

Mr Pieters - you had me at hello!

Mr Pieters - you had me at hello!
I actually wasn’t going to write abt this. Because it would be too predictable. But who am I kidding – I AM predictable. And I really like nude dresses, so there was no way for me to resist. Bruno Pieters ss10. So nude, so draped, so perfect. Sigh.

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top