Acie + Copenhagen Fashion Week + HP – ACIE
Dagens

Acie + Copenhagen Fashion Week + HP

En mini-video fra eftermiddagens Dr.Denim-show. Har mega travlt lige nu – Frede stresser mig. Aghr. Cheap Monday show coming up!

dumpede der endelig en mail ind i min mailbox om at jeg måtte løfte sløret for det der projekt, jeg har kvidret lidt om. I forbindelse med lanceringen af HPs nye notebook “Envy” har de indgået et samarbejde med Copenhagen Fashion Week. Og for nogle uger siden fik jeg en mail, hvor Kristine fra teamet bag Copenhagen Fashion Week spurgte om jeg kunne tænke mig at være ambassadør for dét samarbejde – sammen med Frede og Merete&Ditte. Og dét kunne jeg ihvertfald! Det er meningen at vi under modeugen skal blogge direkte fra showsne og temaet er “Envy of the Day – Sponsored by HP Envy”, hvilket jo burde være lige til højrebenet, taget i betragtning at jeg so far har blogget allerflest indlæg under kategorien “Cravings”. Tjek. Allerede fra på onsdag begynder vi at varme op med lidt misundelsesværdige posts som bliver udgivet på HPs site (.. og her;) ) og jeg glæder mig super meget til at kunne spendere CFW med de 3 skønne ladies. Yiippiiie!

(… Susie Stylebubble sagde også (uopfordret!!) at vores computere var superseje. Det er ikke helt det samme som et outfit-kompliment, men nørder som vi er, slubrede vi det i os..

5 kommentarer

 • […] som nævnt forleden, så kommer der til at være lidt misundelses-tema det næste stykke tid.. Dagens misundelse går […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa: tak:)
  Line: I know.. Høhø.
  Kimberly: hvis man vælger den billigste form for levering, så er der vist et eller andet med det. Kan ikke huske hvad jeg betalte i porto:) Og tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KImberly

  Hej acie.
  Efter dit indlæg om House of sunglasses, har jeg selv kigget derind.
  Kan det passe at portoen er så høj, og at man skal vente op til 14 uger for at modtage pakken?
  Har du bestilt, og hvad var portoen?
  btw. tillykke med computeren(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesus Kristus der var fart på den model 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, tillykke med det 🙂 lucky.

  http://sippli.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens