Du læser nu
Cheap Monday

Cheap Monday

Cheap Monday
Frede og Acie på vej i pressebussen til Frihavnen hvor Cheap Monday holdt deres show. Det var en KÆMPE location og showt var åbent for offentligheden. Pressen blev lukket ind af en sideindgang først, og jeg sværger – både mig og Frede havde en nærdødsoplevelse, da de lukkede offentligheden ind. Pludselig hørte man bare dørene gå op i den modsatte ende af den store hal og så kom der ellers hundreder af showgæster stormende ind i hallen for at få en god plads. Vi sad bare pænt på vores plads og håbede (/bad til), at de ville stoppe før vi blev trampet på. They did. Phew.
Cheap Monday
Fine Frede i blå kjole fra Dansk. Vi kørte på multiple outfits igår, men jeg havde lidt travlt med at læse i vores pause mellem showsne, så mit outfit må I leve uden. It was nothing cwazy (selvom Ingrid var sød og smed et “hvor ser du godt ud”-kompliment på det helt rigtige tidspunkt. Havde siddet hele vejen til showet og bitchet til Frede over, at jeg lignede en klovn (.. which I didn’t. Jeg skabte mig bare som en 5årig, fordi jeg var træt. Og mildt stresset. Sorry Frede)).
Cheap Monday
Det er virkelig hyggeligt, at have så meget danskhed i Stockholm og jeg nyder at kunne gå rundt og kvidre på mit modersmål. Desuden overvejer vi lidt at indlemme Elise, som medlem i Nollerklubben – she’s got the nollerness too. Det’ nice;)

Puh. Jeg er lidt træt idag. Men det var en god aften igår – meget hyggelig. Vi endte aftenen med at spise på TGI Fridays med Andreas fra Euroman og Sara fra Eurowoman. Absurd god brownie. Absurd god Oreo-dessert. Absurd god JackDaniels Burger. Bare FYI.

Derudover, så sker det at I er nogle der skriver og spørger hvad mit job er, og hvordan jeg fået det, for I vil gerne selv arbejde i modebranchen en dag. Mit job er at gå i skole – jeg er igang med en kandidatgrad i Business & Economics med speciale i ledelse, som overbygning til min BSc i International Business med speciale i finance. Så mit job er meget lidt fashionabelt. Derfor er jeg også hende der pt sidder til forelæsning istedet for at stå og modemingle på Dramaten med de andre – selvom det self lokkede, så var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ikke skulle afsted. Der er ting, der er vigtigere end alt det her modegøjl:) Men! Tilgengæld er jeg blevet velsignet med en hobby der har grebet lidt om sig og som giver mig en masse spændende muligheder – som fx at tage til modeuge i København og Stockholm, besøge showrooms, blive inviteret til presseevents og deltage i en masse spændende projekter. Og det er cool, og jeg føler mig enormt heldig – men der skal ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er et mit job. Det er min hobby:) Og nu vil jeg smutte tilbage til min kaffe og forskellen mellem the brainmodel and the procedural model. Laaater:)

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top