Dagens - Acie

Dagens

Dagens

Dagens

Frede er en ret skarp lille fotograf og jeg kommer til at savne hende og hendes fotoevner. Nu er hun netop draget mod lufthavnen og jeg sidder hjemme i sofaen. Havde egentlig flere shows i eftermiddag, men orker simpelthen ikke at kæmpe mig igennem psyko-vejr, for at komme derind. Så jeg har sagt tak-og-hej til Stockholms modeuge for denne gang. Det har været sjovt og hyggeligt, men nu er det nok. No TheLocalFirm, no Acne (… lidt tosset, men det er bare ikke ligeså hyggeligt, at tage afsted alene, selvom jeg jo nok skulle rende ind i de andre derinde.. mja.. nej.. jeg bliver på sofaen.. jeg er træt.. og det gælder om at stoppe mens legen er god).

8 kommentarer

  • Elsker dit outfit Acie, den cardi klæder dig helt vildt godt. Det er til gengæld svært at se støvlerne, vil du ikke tage et nærmere billede af dem? 🙂

  • Tak tak – miin pels er vintage:) Og ja – det er skønt vejr. Heldigvis er det min egen hoveddør jeg står foran, så jeg var ikke så langt hjemmefra;)

    Og Anna – I know. In all honesty, så er det nok også mest fordi jeg har en masse jeg skal nå at læse. Synes bare jeg havde skrevet så meget om at læse mellem shows, at jeg næsten lød lige vel vigtig. Så ja. Jeg har bare en masse skolearbejde at se til og kombineret med en gedin snestorm, så virkede det mest fornuftigt at blive hjemme:) Jeg har brugt en masse tid på andet end min skole de sidste dage, og det skal lige indhentes..

  • Øv øv, hvor er der mange andre der ville have trodset vejret og taget til Acne! Fx mig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top