Du læser nu
Dagens

Dagens

Dagens

Dagens

Frede er en ret skarp lille fotograf og jeg kommer til at savne hende og hendes fotoevner. Nu er hun netop draget mod lufthavnen og jeg sidder hjemme i sofaen. Havde egentlig flere shows i eftermiddag, men orker simpelthen ikke at kæmpe mig igennem psyko-vejr, for at komme derind. Så jeg har sagt tak-og-hej til Stockholms modeuge for denne gang. Det har været sjovt og hyggeligt, men nu er det nok. No TheLocalFirm, no Acne (… lidt tosset, men det er bare ikke ligeså hyggeligt, at tage afsted alene, selvom jeg jo nok skulle rende ind i de andre derinde.. mja.. nej.. jeg bliver på sofaen.. jeg er træt.. og det gælder om at stoppe mens legen er god).

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top