Live fra Minimarket - Acie

5 kommentarer

  • A: true – det er lidt svært at fange gode billeder af modeller i topfart med min iPhone:) Tænkte bare at det var meget sjovt med et post direkte fra showet. Men der kommer en video senere af hele finalen. Der kan man bedre se det hele.
    Ingrid: I agree… Der var så mange fine ting! Man forstår godt at de vandt Elle-prisen i sidste uge. Go Minimarket! 🙂
    Lise: Haha.. Well – har da et par wedges i samlingen, men kun et par sorte støvler og det er dem jeg lige har fået. De er tilgengæld også så behagelige, at jeg regner med at voldbruge dem i en sådan grad, at det lige passer med at de skal udskiftes til næster efterår, når Minimarkets her rammer butikkerne:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top