Shredded Love – ACIE
Dagens misundelse - hvid vidunderlighed

Shredded Love

Shredded Love
Forleden dag, da jeg havde travlt med at løbe rundt fik jeg en virkelig sød mail fra Mikkel. Han kunne huske, at jeg på et tidspunkt havde lavet det her post, om shredded tees. Og at jeg gerne ville have én. Så da han havde fået en i overskud (… mja.. sådan en får man vel ikke lige i overskud – han havde ihvertfald mange og behøvede ikke flere), skrev han og spurgte om jeg ville have den. Yeah mayn. Den er ret sej synes jeg. Og så synes jeg det er helt vildt, at Mikkel gider give mig den. Så wuhuu for Mikkel. Jeg drømmer om at style den med mine Trend-jeans og Zara-støvlerne jeg vist forleden dag (.. forgive me, for I have sinned).

3 kommentarer

 • astrid

  de er til at finde hos mig, jeg sælger dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ønsker ønsker ønsker sådan en.. Men hvor er de til at finde??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Heldige Acie 🙂 Og hvor er den fin, sødt af Mikkel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens misundelse - hvid vidunderlighed