Shredded Love - Acie

Shredded Love

Shredded Love
Forleden dag, da jeg havde travlt med at løbe rundt fik jeg en virkelig sød mail fra Mikkel. Han kunne huske, at jeg på et tidspunkt havde lavet det her post, om shredded tees. Og at jeg gerne ville have én. Så da han havde fået en i overskud (… mja.. sådan en får man vel ikke lige i overskud – han havde ihvertfald mange og behøvede ikke flere), skrev han og spurgte om jeg ville have den. Yeah mayn. Den er ret sej synes jeg. Og så synes jeg det er helt vildt, at Mikkel gider give mig den. Så wuhuu for Mikkel. Jeg drømmer om at style den med mine Trend-jeans og Zara-støvlerne jeg vist forleden dag (.. forgive me, for I have sinned).

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top