Du læser nu
Shredded Love

Shredded Love

Shredded Love
Forleden dag, da jeg havde travlt med at løbe rundt fik jeg en virkelig sød mail fra Mikkel. Han kunne huske, at jeg på et tidspunkt havde lavet det her post, om shredded tees. Og at jeg gerne ville have én. Så da han havde fået en i overskud (… mja.. sådan en får man vel ikke lige i overskud – han havde ihvertfald mange og behøvede ikke flere), skrev han og spurgte om jeg ville have den. Yeah mayn. Den er ret sej synes jeg. Og så synes jeg det er helt vildt, at Mikkel gider give mig den. Så wuhuu for Mikkel. Jeg drømmer om at style den med mine Trend-jeans og Zara-støvlerne jeg vist forleden dag (.. forgive me, for I have sinned).

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top