Envy me, envy you – ACIE
Den der Stockholmsguide

Envy me, envy you

Envy me, envy you

Envy me, envy you

Modefeber og Frida

Jeg har netop afleveret mit bidrag til næste måneds Sirene og kan godt afsløre, at marts bedte highstreet-køb er ret inspireret af noget af det jeg netop har set heroppe i Sthlm. Wedgylicious altså. Derfor går dagens envy også i retning mod Acne og Carin Wester wedges. Ikke specielt hverdags- eller budgetvenlige, men nusj hvor er de fine. Jeg forudser at de lilla basser fra Acne bliver næste års Atacomaer, men desværre kunne man godt forestille sig at dem fra Carin Wester er et showpiece. Ævs. Anyways – et mere virkelighedsnært bud til najs wedges kan I finde i næste måneds nummer af Sirene. Envyness herfra.

1 kommentar

  • Jeg hungrer efter dem fra Acne!
    Ved du hvor meget de vil komme til at koste?
    De er jo for vidunderlige!!!!

    Klara

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der Stockholmsguide