Du læser nu
Dagens misundelighed

Dagens misundelighed

Dagens misundelighed
.. Går til Trine, for at have fået fingrene i de her sandaler. Sidst jeg var i Danmark var jeg forbi Aldo (vi har ikke Aldo her i Stockholm), for at få poterne på selv samme sandaler, men desværre var en anden pige kommet mig i forkøbet og stod netop og prøvede det sidste par i min størrelse, og meddelte fluks, at hun havde tænkt sig at købe dem, da ekspedienten tilbød mig at prøve den anden fod. Nånå. Ekspedienten lovede så, at der ville komme flere hjem et par dage senere, men altså – det kunne jeg jo ikke bruge til noget, for jeg skulle hjem til Stockholm dagen efter. Hmpf. Så ja – envyness på Trine. I want too.

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top