Du læser nu
Zara behind the scenes

Zara behind the scenes

Jeg har tidligere kvidret lidt om Zara’s SS10-kollektion, og var ikke ovenud begejstret. Men her kan man se en behind-the-scenes video, som jeg synes var meget sjov.

Selv ligger jeg også og stener foran computeren – holder MadMen-marathon og pudser næse. Er oppe på 21 næsepudsninger siden jeg vågnede kl 9.30, så det er en ren fest herhjemme. Heldigvis har jeg tid til bare at blive under dynen, men det er stadig træls. Møg-forkølelse. Vig bort.

Igår aftes var jeg på Kvarnen på Söder med Sverige, Oskar og vores amerikanske venner. Great fun – jeg drak whiskey/cola og lod som om jeg var i USA igen. Yiiipppiee-to-da-yay.

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top