Du læser nu
Imorgen

Imorgen

Imorgen
… er der præmiere på den nye svenske serie, der hedder “Glamourama”. Tanken er vist at det skal være lidt “The City”-agtigt og de 3 piger, man følger er nogle af Stockholms mest kendte party-pinglor (… party-piger). Anna Hibbs er natklubsbestyrer, Michala Forni er moderedaktør og Petra Tungården er chefredaktør på Bubbleroom. Og så blogger de på livet løs samtidig. Anyways – i disse tider hvor der ellers ikke er ret meget chick-TV available vil jeg glæde mig til at se nærmere på de 3 tøser. Det bliver sendt online fra imorgen kl 18 lige her! Og hey – måske mig og Frede har sneget os med på nogle optagelser. De optog nemlig på livet løs til SFW!

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top