Du læser nu
Treogtyveethalvt

Treogtyveethalvt

Treogtyveethalvt
Støvler – MyFavourites, kjole – Bruno Pieters, Taske & Jakke – Alexander Wang, halskæde – Special Items by Marc Jacobs.

Jeg starter dagen med lidt Envyness i anledning af at jeg idag fylder intet mindre end 23 og et halvt. Woop woop. Jeg er klar over, at det er meget få mennesker, der tænker to gange over det at have halvårs-fødselsdag, men jeg advokerer for at den er mindst lige så meget værd at fejre, som min helårs-fødselsdag. Desværre er jeg oftest den eneste der dukker op til mine halvårsfødselsdage, men Boflingen ringede da lige for at sige tillykke.. eller.. hun ringede.. og jeg bad hende om at sige tillykke.. “… ringer du for at ønske mig tillykke med halvårs-fødselsdagen? Wuuhuuu!”… “.. hvad snakker du om?”.. “Jamen – det er min halvårsfødselsdag. Du ringer vel for at sige tillykke?”. “…………………….” … “Nå?”… “ææh.. jadaa… jowjow.. tillykke tillykke?!??”… Tsk tsk.. Anyways – senere skal jeg ud (yeah mayn), og så gad jeg godt have det her på.. Bare fordi. Envy på Acie. For hun har fødselsdag (..halvt!).

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top