Lunch time – ACIE
Dagens

Lunch time

Lunch time
Jeg har lige en addition til den Stockholms-guide jeg strikkede sammen forleden dag – mangler man et godt sted, at spise frokost, så er Babel på Kungstensgatan (lige ved Sveavägen) absolut et hit. Her kan man mikse sin egen salat eller meze-tallerken og så er priserne helt ok i forhold til mængden af mad. Haps. Jeg sidder netop nu og er igang med en salat med grillet kylling, avocado, æg, pasta, frisk mozzeralla og en masse andet godt, mens jeg forsøger at svare på nogle mails og forberede mig til et møde senere på eftermiddagen. Babel – it’s very nice!

12 kommentarer

 • […] Nu vil jeg dog hoppe i tøjet – det regner og jeg skal mødes med nogle veninder til lunch.. På stammis-Babel […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg ELSKER repeat), tøj, trends, mad (… der var fx kakaotoppe-cirklen, guacamole-cirklen, Babel-cirklen og rosé-cirklen.. just to name a few), TVserier eller what not… Hvis min kærlighed […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hapsede en ordentlig stak magasiner med hjem fra arbejde og hentede den salat fra mit yndlingssted (Babel) og nu skal der bare slappes på sofaen.. Sent i aften triller en veninde ind fra Lund og resten af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det passe perfekt til mine torsdags-planer, som this far har inkluderet panik-shopping, frokost på yndlings-Babel med pigerne og nu en lille læks forelæsning om coporate […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine H

  HEJ ACIE 😀
  kunne vildt godt tænke mig din com. hvad hed modellen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det fact, at der er andre end mig der ikke blogger fra en Apple MacBook, haha 😀 Ellers en superfed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Cecilie: it was -fik samme idag:)
  Cathrine: haha.. nej ikke ligefrem.. Har aldrig boet i Paris;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder laekkert 🙂
  Nu efter Stockholm’s guiden, taenkte jeg paa om du har en lille ‘guide’ til Paris? Jeg har faaet en tur til Paris af mine foraeldre (jordens bedste foraeldre!), og ville rigtig gerne have nogle tips. Butikker, attraktioner osv? 🙂
  Knus
  /Cathrine
  http://afashionstatement.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din mad ser altså super lækkert ud.. Bliver jeg simpelthen nødt til at sige.. 🙂 Haps, haps, haps kunne jeg ihvertfald godt lige spise 🙂

  //Cecilie
  http://www.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Lena: so far er jeg rigtigt glad for den – den er super let, virkelig fin og har lang batteritid, hvilket er ret vigtigt for mig, fordi jeg tit har den med i skole og bruger den til forelæsning, hvor jeg ikke lige har adgang til strømstik:)

  K: haha – bare et på skolen… ikke noget interessant..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • k

  hvilket møde ? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lena

  Hvordan er computeren? Jeg syns den er så flot!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens