Du læser nu
Max Factor “Lash Extension”

Max Factor “Lash Extension”

Max Factor

Okay – jeg er blevet spurgt om jeg ikke kan skrive lidt mere om dullegrej. Og jow. Det kan jeg godt. Jeg er ikke SÅ god til det, for jeg bruger selv et ret sparsomt arsenal af produkter til hverdag, men tænkte, at jeg nu alligevel ville lave en lille mascara-anmeldelse her:)

I en af goodiebags’ne til SFW lå den her mascara fra MaxFactor – “Lash Extension” hedder den, og det lyder jo umiddelbart meget godt. Normalt sværger jeg til vandfast mascara fra enten Lancome eller Helena Rubinstein, så in all fairness skal det nok nævnes, at mine forventninger ikke var så høje. Jeg er ikke velsignet med særligt lange vipper selv så jeg behøver al den hjælp jeg kan få – dog må jeg sige at den her MaxFactor-basse ikke var noget vidundermiddel. Sure – man får lange vipper, men jeg synes de mangler volumen. Den er dog let at applikere og jeg egentlig meget godt lide den der gummibørste – men hvis man ligesom mig trænger til hjælp af den lidt mere alvorlige slags, så er den her altså ikke en man skal investere i:)

 Kommentarer (5)
 • Mette: åh, jeg er nu mest til de gamle stive nylonbørster, men jeg tror generelt at folk har meget forskellige præferencer når det kommer til mascara..
  Pernille: Jeg kigger forbi:)
  Lisbeth: åh, de er nu ikke blevet kortere siden jeg er begyndt at bruge vandfast – mine øjne løber bare meget let i vand og så er det træls uden vandfast, så jeg tror nu jeg holder fast i dem:)
  Simonsen: haha, for helvede.. Du har jo kendt mig siden jeg var 3 – har du ikke mere tiltro til mig end det!? Iøvrigt vild med at du lige nævner lige de to eksempler. Prøv at søge på hhv Braun og Fiberwig her på bloggen:) Braun skrev jeg om her: https://www.acie.dk/2009/09/aghhhrrrrrr/ (… og det var ikke positivt) og Fiberwig har jeg aldrig skrevet om, for den suttede røv, men jeg kunne jo se at andre var glade for den, så ville ikke skrive noget, hvis nu det bare var mig, der ikke kunne finde ud af at bruge den;)

 • Acie!

  Jeg siger mange gange tak for ærligheden!

  Hvor er det skønt, at der ikke kun bliver blogget om wonder makeup, men at der også er plads til lidt ris. Først skulle I alle teste en børste, som kunne gøre et eller andet vidunderligt ved hårtotterne, så var det en maskara med fibre i osv.

  Man fristes jo til at tænke, at I bloggere får ekstra credit for at teste et produkt og så ovenikøbet tale godt om det. (!!!)

  Tak!

 • Hvis jeg må komme med et lille råd, så drop den vandfaste hvis du har for korte vipper. Vandfast er ikke specielt godt for vipperne (som regel) så de kan nemt knække pga. mascaraen (:
  – det er i hvert fald min erfaring

 • Super anmeldelse, rart at høre en som virkelig har prøvet produktet fortælle om det, også selvom det desværre ikke var et hit hos dig.

  Selv er jeg helt til mascara med gummibørste, da det er en del nemmere at påføre.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top