Du læser nu
Ny?

Ny?

Ny?

 Morskaben vil ingen ende tage pt…

Ny?

Photobooth = new favourite toy… LOL! (… wait – did I just say “lol”?… nerd..)
Ny?

Dyb koncentration – overvej lige, at det er sådan jeg ser ud på den anden side af skærmen, når jeg skriver noget herinde.. Bortset fra når jeg randomly kaster hænderne op i luften – en tendens jeg ikke lige selv havde tænkt over indtil Frede påpegede det og troede jeg var mildt sindssyg. “… hvad laver du?”.. “Hvad snakker du om?”.. “Ja, hvorfor fan’ sidder du der og flagrer med armene oppe i luften?”.. Svært at sige.

Mine læsertal er gået lidt amok lately (.. og her gik jeg og troede at der umuligt kunne være flere af jer end der var i forvejen), så jeg tænker, at der er nogen af jer derude, der ikke har været her så længe?? Og måske har et spørgsmål? Nej? I “gamle” må selv også gerne spørge løs – jeg tænkte bare, at det var på høje tid med en spørgerunde:) Så ja – fyr løs!

 

I can see that I have some new readers, so feel free to ask any questions you might have – the Q&A session has officially begun:)

 Kommentarer (25)
 • Hej Acie,
  jeg vil bare lige rose dig for en blog der altid kan få mig til at skraldgrine (er det et ord?). Jeg synes du er hylende morsom ind imellem dine super gode modeindlæg. Jeg nød især din lille historie om de flagrende hænder. Tak for de gode grin.

 • Tjollahopsan!

  Tak for alle jeres spørgsmål:) Jeg laver et “svare-indlæg” asap! formodentlig i aften, men skal lige pakke! Vigtigt!

  Acie

 • Hej Acie!
  Tænkte på om du aldrig er bange for, at blotlægge for store dele af de eget privat liv?
  Altså med så mange læsere ..
  Og man ligger jo alligevel indlæggende ud på til offentligheden ..

 • jeg vil gerne høre hvor i USA du var? OG hvad du synes om det?
  jeg skal selv afsted om halvandet år også med CBS, så vil gerne høre lidt nærmere om dine oplevelser og måske nogle gode råd?
  Du svarer selvfølgelig bare som du nu kan overskue 🙂

  https://www.xno3.blogspot.com/

 • Kunne egentlig godt tænke mig at vide om du snakker svensk eller dansk til svenskerne? 😀 (går ud fra det foregår på english, der hvor du studerer?) .. JEg har ihvertfald altid problemer med at forstå dem fra stockholm. Selvom min gode veninde og hendes familie er svenskere, så er det bare anderledes når de snakker så “skånsk”.. höhö.

 • Jeg er nok en af dine ældste læsere – helt tilbage fra Jubii-debatten og “mode, stil og shopping” :p

  Men derfor har jeg alligevel nogle spørgsmål!: Vidste du før du beegyndte på CBS at du ville til USA og læse? Eller fik du det flettet ind undervejs?
  Og hvordan gjorde du det rent økonomisk (her tænker jeg med lejlighed i kbh (medmindre den blev sagt op), betale leje i usa, betale for at gå på college?).

  Hm, egentligt kan du bare sende svaret til min mail, for det er måske en smule personligt og uinteressant for resten af acie-læserne :p men ja, jeg er en studiegeek ligesom dig, så tænkte at du måtte kende svarende på ovenstående

 • hvad studerer du? hvad er dit drømme job og hvad vil du gerne være når du er færdig med at studere? har du et arbejde? 🙂

  er glad for at læse din blog, den er rigtig god!

 • Hvordan udtaler man Acie? Er det Asje? eller Æhsie? (Meget dårlige eksembler, men du ved hvad jeg mener :D)

  Og vil du ikke lave en videoblog? Bare én? 😀

  – Lena

 • Hej Acie,

  Jeg er nok ogsaa en af ‘de rigtig gamle’, men jeg ville ogsaa spoerge om du bor alene, og hvordan du kan sidde i saa fed en lejlighed, have en fantastisk garderobe, studere og vaere paa SU (formoder jeg??? 😀 ). Arbejder du ved siden af?
  Jeg er flyttet til London for 6 maaneder siden (sammen med mine foraeldre..), men regner med at blive boende herovre naar jeg flytter hjemmefra om et aars tid 🙂 Har du nogle raad til at vaere i det store udland? Raad til at beholde ens venner i Danmark? Saadan noget?
  Din blog er rigtig fed, personlig og fuld af inspiration.
  Love it! Specielt din humor (som ligger meeeeget taet op ad min..) og jeg sidder tit og fniser paa den anden side af skaermen.
  Knus
  /Cathrine
  https://afashionstatement.wordpress.com

 • Hey Acie,

  Jeg ville egentlig gerne høre lidt mere om livet i Stockholm, og hele din studie-situation? 🙂 Hvordan det fungerer alt det der med at studere udenfor DK..
  + Så har du skrevet om en tur til USA nogle gange, kan du uddybe det lidt mere? Det lyder virkelig spændende.

  Tillykke med læser-boomet!
  Mvh. Ida

 • Jeg er vist ved at være meeeget gammel. Tilbage fra det tidlige Agurkeliv, men anyhow: Hvad er det bedste ved at befinde sig i knaldhamrende kolde smukke Stockholm? Og hvorfor valgte du lige nøjagtig at studere der? 🙂

 • Jeg har fulgt med i en 2 måneders tid nu og hygger mig gevaldigt 🙂
  – Men hvis man må komme med en smule POSITIV kritik? Så savner jeg lidt nogen outfits uden din denimskjorte, selvom jeg ved du elsker den 😉
  Du er enormt inspirerende, så ville gerne se noget andet på dig også 🙂

 • Iiih, hvor er du hyggelig acie:)
  Du er nok min all-time favourite blogger, pga din personlighed!
  Og det var egentlig bare hvad jeg ville sige, for jeg kan ikke rigtig finde paa et spoergsmaal i oejeblikket..
  Saa, keep up the good work!
  xx

 • hey acie!
  jeg tænkte bare på, hvor gammel var du da du flyttede hjemmefra og hvordan var det at bo alene for første gang? 😀

  /mette (som vidst nok er en af de semi-gamle) q;
  metteonpurpose.blogspot.com

 • Hmm… Okay:

  Hvordan ville du ønske, at dit liv ser ud om 15 år?
  Hvad er din yndlingsbog og hvorfor?
  Hvilke tre egenskaber kan du bedst lide ved dig selv?

  Og tillykke med de mange nye læsere! Det er fuldt fortjent 🙂

 • Jeg er gammel – heeeelt tilbage fra den gamle “Acietid”.
  Jeg har et meget simpelt spørgsmål, eller måske knap så simpelt… MEN hvad tror du på til sommeren 2010, og hvad vil du gå ud og investerer i?
  (Ikke kun budget, men også de lidt dyrere? Hvad kan du ikke leve uden?)
  Tak for en personlig sjov blog.

 • Hej Acie!
  Jeg tænker tit på hvad dit rigtige navn er (selvom du nok ikke vil sige det:))og hvordan det egentlig opstod med de sjove navne?
  Og så må jeg lige høre hvordan du bærer dig ad med at være næsten 1.80 (var det vist?) og så gå i atacomaer?! Er selv 1.80 og savler over dem hver gang jeg ser dem, men går aldrig i høje sko til hverdag. Men du skal dælme have hands up for at du gør det! ;D

 • Du aner ikke hvor meget sjov vi har med photo boot til diverse aftener – endnu sjovere når man har fået et par sjusser indenbords… min favorit er noget med meget store tænder!

 • Hvad skete der med kollega? .. og hvorfor holdt du op med at blogge om livet som Acie? – og valgte kun at blogge om livet som mode-agurk? Jeg savner det gamle agurke-liv.

 • Jeg er nogle måneder gammel, ved ik rigtig hvor mange;)
  Du skriver at: “mit Københavnerliv er fyldt med mode, showrooms, presseevents og retail-cravings”- hvorfor er det lige? Er det noget der er kommet pga bloggen eller?
  Synes det lyder vildt spændende:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top