Bolig n00b - Acie

Bolig n00b

Bolig n00b

Robotlampen Kurt, som jeg fragtede med hjem fra USA…

Bolig n00b

Garderoben

Bolig n00b

Lænestolshjørnet.. Ahh.. Her er blødt.

 … jeg er ikke ret god til sådan noget med indretning. Selvom jeg ville ønske jeg var. Størstedelen af mine møbler er enten nogle jeg har arvet eller købt i Ikea.. Hm.. Derfor er jeg ligesom Lotte ret tilfreds med at Allan, har startet en blog, der handler om indretning – og heldigvis på en måde, hvor det hele ikke går op i dyre Philippe Starck-lamper og Arne Jacobsen-møbler. Det er jo unægteligt sjovere, når man selv har råd til at være med i legen. 

Bolig n00b

Hvor er det bare absurd lang tid siden, at min lille gade så sådan her ud.. Jeg savner sol og sommer! Og min cykel..

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top