Du læser nu
Bolig n00b

Bolig n00b

Bolig n00b

Robotlampen Kurt, som jeg fragtede med hjem fra USA…

Bolig n00b

Garderoben

Bolig n00b

Lænestolshjørnet.. Ahh.. Her er blødt.

 … jeg er ikke ret god til sådan noget med indretning. Selvom jeg ville ønske jeg var. Størstedelen af mine møbler er enten nogle jeg har arvet eller købt i Ikea.. Hm.. Derfor er jeg ligesom Lotte ret tilfreds med at Allan, har startet en blog, der handler om indretning – og heldigvis på en måde, hvor det hele ikke går op i dyre Philippe Starck-lamper og Arne Jacobsen-møbler. Det er jo unægteligt sjovere, når man selv har råd til at være med i legen. 

Bolig n00b

Hvor er det bare absurd lang tid siden, at min lille gade så sådan her ud.. Jeg savner sol og sommer! Og min cykel..

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top