Du læser nu
Skråplan

Skråplan

Skråplan

Skråplan
Jeg ved godt, at jeg er ude på et photobooth skrå-plan, men det er så sygt let, hurtigt og praktisk, når man har travlt om morgenen, og tænker, at man nok ikke lige føler for at stille sig op og posere, når man engang kommer hjem i aften… Sorry – jeg skal nok lade være med at gøre det til en vane.:)

Derudover har jeg fået en ny fast læser – mit svenske liv i inkognito er officielt slut. Min veninde, Jannike, har på en eller anden måde opsnuset (okay – hun læste mit Sirene på vej hjem i bussen fra Åre, og dér sad jeg og flottede mig. Hvordan forklarer man lige den?) mit lille blogeventyr og flækkede netop af grin, da hun så photobooth-billederne fra spørgerunden.. Nånååå.. Jannike – du skal bare følge med til forelæsning istedet, skal du… Hvem skal ellers tage noter for mig? 😉

 Kommentarer (5)
  • Sofie: Nej, jeg har gjort hvad jeg kunne for at holde det for mig selv. Heroppe gider jeg ikke være Acie – hér vil jeg bare have lov til at passe min skole og leve et helt almindeligt noller-liv.. Det er gået nogenlunde, men der er nogle af dem, der efterhånden har fundet ud af det. Sådan er det – nu kender de mig heldigvis så godt, at de ved at jeg kan mere end bare skrive om sko:)

    Rikke: Haha – I doubt it! Min vennekreds er trods alt ikke stor nok til at jeg kunne vælte Elin Kling af pinden selvom jeg fortalte dem allesammen om mine skriblerier.

    Anna: Tak altså:)

  • Jeg havde faktisk tænkt på, om dine svenske venner ikke kendte til din blog, siden du fik paranoia af at være i København, hvor du følte at alle lurede på dig. Men sjovt er det da – snart bliver du måske tilbudt en plads i det svenske “Vild med dans”! 😉

    /Sofie
    https://sofiesblog.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top