Dagens - Acie

Dagens

Dagens
Kørte lige et rent comfort-outfit idag. Ikke noget vildt, ikke noget larmende – men total tryghed:) Dog blev det lige uden hovede – havde glemt at efterlade min dobbelthage derhjemme, så jeg ligner vitterligt en på 100kg+ på samtlige billeder. Hvad sker der. Bah. Jeg hader sådan nogle dage.

Nu ser jeg Scrubs. På mit gamle værelse. Jeg elsker fuld kabel-pakke hos mor og far – way better end de 4 svenske kanaler jeg selv kan tage:)

2 kommentarer

  • Jeg kan kun sige at det ser super godt ud, Acie! Og en lille kommentar til dit smølfeindlæg tidligere: hit med nogle centimeter, mine 165 kunne godt bruge lidt ekstra, he he. Ja ja, græsset er vel altid grønnere… Rigtig god fornøjelse med modeugen, bare det var mig:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top