Du læser nu
Dagens

Dagens

Dagens
Kørte lige et rent comfort-outfit idag. Ikke noget vildt, ikke noget larmende – men total tryghed:) Dog blev det lige uden hovede – havde glemt at efterlade min dobbelthage derhjemme, så jeg ligner vitterligt en på 100kg+ på samtlige billeder. Hvad sker der. Bah. Jeg hader sådan nogle dage.

Nu ser jeg Scrubs. På mit gamle værelse. Jeg elsker fuld kabel-pakke hos mor og far – way better end de 4 svenske kanaler jeg selv kan tage:)

 Kommentarer (2)
  • Jeg kan kun sige at det ser super godt ud, Acie! Og en lille kommentar til dit smølfeindlæg tidligere: hit med nogle centimeter, mine 165 kunne godt bruge lidt ekstra, he he. Ja ja, græsset er vel altid grønnere… Rigtig god fornøjelse med modeugen, bare det var mig:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top