Du læser nu
Ready, set, go…. igen.

Ready, set, go…. igen.

Ready, set, go.... igen.
Aghr.. Sidder i Arlanda og venter på at kunne boarde mit fly – kom alt for sent i seng og sidder nu og halvsover iført morgenhår og UGGs. Perfekt. Er dog ret tydeligt, at jeg ikke er den eneste der har retning mod CFW og gaten er fuld af fash mennesker. Jaja. Jeg tager revanche senere. Havde dog lidt et “ahgr-hva-laver-jeg-øjeblik” igår nat, da jeg gik og pakkede og besluttede at min ellers rimelig tighte CFW-plan må leve sit eget liv, for jeg har ikke tænkt mig at følge den. Det er super let at blive lidt fanget i hele CFW-cirkuset, men måske man (.. man, being me) lige skulle tage en chill-pill og huske, at det er noget jeg gør for sjov – og selvom jeg gerne vil se alle shows fordi mode er min hobby (… CFW er vel lidt som modeljernbane-konference i Düsseldorf, for dem der nu er til den slags), så gider jeg på den anden side heller ikke bruge ferie-dage på at halse stresset igennem København for at nå show efter show – bare fordi der er gået sport i det. Så min CFW er nu blevet stress-fri og mantraet er “vi når, det vi når”… Og prioriteringen går i høj grad på at hygge mig, nyde noget mode, se mine venner og se min familie. Alt det der stress kan de altså godt pakke videre til dem, der gør det her som en del af deres job:)

 Kommentarer (8)
 • Thx ladies:) Men nu skal det heller ikke forståes sådan at jeg fordømmer modeugen – hvis jeg selv boede i København ville jeg nok også være mere fristet til at se det hele. For det er jo min hobby! Jeg ELSKER mode! Jeg elsker at gå til modeshows! Wuuhu! – men jeg savner bare min familie og mine venner. Og nogle gange må man jo bare vælge:)

  Og Louise: thx! jeg er igang med at svare på spørgsmålene fra spørgsmålsrunden og dér var der også én der spurgte hvad jeg var mest glad for ved mig selv – svaret er ubetinget at jeg hviler enormt meget i mig selv og har enorm tiltro til mig selv. Der er i mine øjne ikke noget jeg ikke kan klare:) Jeg er glad for at det også bliver afspejlet på bloggen:)

 • Jeg er enig med de andre i, at det er en fin plan du har lagt for ugen. Desuden vil jeg gerne sige, at det er et positivt karaktertræk hos dig, at du ikke tager dig selv så højtideligt, at du ikke kan bevæge dig ud i samfundet uden at ligne én, der skal til fest. Det er okay en gang imellem at geare ned mht tøj mm. Det viser blot, at du hviler i dig selv.

 • Synes jeg lyder som en vinder plan! 🙂 Gid jeg kunne komme med! Jeg skal til London fashionweek her i naeste uge, og glaeder mig helt vildt. Jeg bor nemlig 2 min vaek fra der hvor de fleste af de store designere viser – Skal nok lige ud med cameraet og skyde nogle fashionistaer 😀 Hav en fantastisk uge. Misundelse herfra..
  Knus
  /Cathrine
  https://afashionstatement.wordpress.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top